Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
30ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Από το ΑντιιμπεριαλιστικόΔιήμερο της ΚΝΕ
Από το ΑντιιμπεριαλιστικόΔιήμερο της ΚΝΕ
Μετά το επιτυχημένο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, οι καλοκαιρινές δραστηριότητες της Οργάνωσης συνεχίζονται κι αγκαλιάζουν όλη τη χώρα με τη μορφή πολιτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 30ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Συγκεκριμένα τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται:

  • Σήμερα Παρασκευή:

- Στο Μενίδι, στο 4ο Γυμνάσιο, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Εξω το ΝΑΤΟ και οι πολυεθνικές από την Ολυμπιάδα». Ομιλητής ο Β. Τοπαλιανίδης, δημοτικός σύμβουλος Μενιδίου.

- Στην Καλλιθέα, στην πλατεία Κύπρου, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Οι επιπτώσεις της Ολυμπιάδας στη ζωή μας». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Αργυρούπολη, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Εξω το ΝΑΤΟ και οι πολυεθνικές από την Ολυμπιάδα». Θα μιλήσει ο Γιάννης Κουλούρης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Αύριο Σάββατο:

- Στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) οι Κλαδικοί Τομείς Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Διακοπές, ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Τρίτη και την Τετάρτη 20-21/7:

- Στις Συκιές Θεσσαλονίκης, τουρνουά μπάσκετ στο γήπεδο επί της οδού Κομνηνών, έναρξη στις 8 μ.μ., με θέμα: «Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός και η πρόταση του ΚΚΕ ενόψει της Ολυμπιάδας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ