Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Υποβαθμισμένη συγκοινωνία

Αμεση επιστροφή του τέρματος της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, δίπλα στο Αθλητικό κέντρο του Αγίου Παύλου, αύξηση, έως διπλασιασμό, των δρομολογημένων λεωφορείων στη γραμμή 23 καθώς και αξιοποίηση των μικρών λεωφορείων για την εξυπηρέτηση «δυσπρόσιτων» περιοχών του Γ' Διαμερίσματος (Ανω Πόλη), που σήμερα στερούνται συγκοινωνίας, ζητά η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Τώρα» μέσω των εκλεγμένων διαμερισματικών της συμβούλων. Και τάσσεται αλληλέγγυα στον αγώνα που διεξάγουν οι κάτοικοι του Γ' Διαμερίσματος και του Δήμου Αγίου Παύλου.

Οπως καταγγέλλει, η αστική συγκοινωνία του Γ' Διαμερίσματος είναι απόλυτα υποβαθμισμένη και με την αλλαγή του δρομολογίου που αποφάσισε ο ΟΑΣΘ στο πλαίσιο της δήθεν ορθολογικής αξιοποίησης του στόλου των λεωφορείων του, θα υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο.

«Η λύση του προβλήματος δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Τώρα» και τονίζει: «Μόνο οι δημόσιες συγκοινωνίες, με ευρύ κοινωνικό έλεγχο και αποφασιστική συμμετοχή των εργαζομένων μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις. Η βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς με πρώτο και άμεσο στόχο τον επαναπροσδιορισμό των γραμμών των λεωφορείων και την προσαρμογή τους στις πραγματικές σημερινές συνθήκες είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ