Τρίτη 21 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ
Αποδυνάμωση του δικομματισμού με ενίσχυση του ΚΚΕ

Εκδήλωση την Κυριακή στο Χολαργό

Η επικείμενη εκλογική μάχη και το πώς αποτελεσματικότερα ως προς τους στόχους του ΚΚΕ θα διεξαχθεί, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της πολιτικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Χολαργού, με ομιλητή τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πήραν το λόγο για να ρωτήσουν, να ζητήσουν διευκρινίσεις, αλλά και να καταθέσουν απόψεις και προβληματισμούς, άνθρωποι ιδιαίτερα που σκέφτονται αυτή τη φορά να ψηφίσουν το ΚΚΕ.

Ο Ορέστης Κολοζώφ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ωστόσο την ομοιότητα με την πολιτική πρόταση και θέση της ΝΔ και σημειώνοντας ότι δε φτάνει να αποδυναμωθούν τα δύο αυτά κόμματα, αλλά η αποδυνάμωσή τους απαιτείται να συνοδευτεί με ενίσχυση του ΚΚΕ.

Επέστησε την προσοχή στο «παιχνίδι» της ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία εναλλάσσει στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανάλογα με τις ανάγκες της, προσπαθώντας κάθε φορά να δώσει την εντύπωση στο λαό ότι έγινε αλλαγή και πως κάτι το καινούριο γεννιέται, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση της πολιτικής της πότε με το ένα κόμμα και πότε με το άλλο.

Κατέληξε κάνοντας έκκληση σε όλους όσοι αντιπαλεύουν τη νέα τάξη πραγμάτων και τον «εκσυγχρονισμό» να βάλουν πλάτη σ' αυτές τις εκλογές ώστε να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ, το δυνάμωμα του οποίου θα είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα, όχι μόνο για τον ελληνικό λαό αλλά για τους λαούς όλης της Ευρώπης, για την ενίσχυση του διεθνούς αγώνα κατά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας, κατά του πολέμου και της ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ