Κυριακή 7 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εναρξη περιόδου με αγωνιστικές κινητοποιήσεις

Την Πέμπτη, στις 7 μ.μ., έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ

Σε ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης για τους επόμενους μήνες, κατέληξε σε πρόσφατη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Ετσι, μετά το συλλαλητήριο στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Τοπικής Γραμματείας Αθήνας διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 Σεπτέμβρη στα γραφεία του ΟΑΕΔ, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να εξασφαλίσει τζάμπα εργαζόμενους για το δημόσιο και την εργοδοσία.

Την ίδια μέρα στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή, διοργανώνεται πανεργατικό - παλλαϊκό συλλαλητήριο από το Συντονιστικό Σωματείων Πειραιά και το ΠΑΜΕ. Οι εργαζόμενοι του Πειραιά απαντούν με αυτό το συλλαλητήριο στην ακατάσχετη παροχολογία της κυβέρνησης και δίνουν τον αγώνα ενάντια στη σκληρή αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει.

Την τελευταία βδομάδα του Οκτώβρη (23-31) οι ταξικές δυνάμεις διοργανώνουν συλλαλητήρια διεκδίκησης σε όλη την Ελλάδα, προβάλλοντας την αγωνιστική πλατφόρμα του ΠΑΜΕ, απαιτώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής λαϊκής οικογένειας.

Τέλος, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ θα επισκεφτεί τους σεισμόπληκτους της Λευκάδας, ενώ στο πλαίσιο ανάπτυξης της διεθνούς του δράσης, στελέχη του ΠΑΜΕ θα επισκεφτούν το επόμενο διάστημα τη Βουλγαρία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Μολδαβία και την Ισπανία, όπου θα έχουν συναντήσεις με συνδικαλιστικές οργανώσεις των χωρών αυτών.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org