Τρίτη 3 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΒΑ
Χρέος για την προοδευτική ανθρωπότητα η υπεράσπιση της Κούβας

Δε σταματούν οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στο Νησί της Επανάστασης σε όλη την Ελλάδα

Οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στην Κούβα συνεχίζονται αύριο και τις επόμενες μέρες:

Σήμερα, Τρίτη
  • Η Παμπειραϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο αγώνας των λαών για την ειρήνη δυναμώνει την αλληλεγγύη των λαών ενάντια στην τρομοκρατία των ιμπεριαλιστών», και κύριους ομιλητές τον Ντένις Γκουσμάν, διευθυντή του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών της Κούβας, και εκπρόσωπο της «Νεανικής Δράσης», σήμερα Τρίτη 3 του Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 80).
  • Η ΚΝΕ και ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης της Ξάνθης συνδιοργανώνουν εκδήλωση με ομιλητή το Λάζαρο Μόρα, παράλληλα μουσικό αφιέρωμα στην Κούβα και έκθεση βιβλίου, σήμερα Τρίτη 3 του Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Προκάτ» της Ξάνθης.
  • Το Παράρτημα Λάρισας του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στην Κούβα, ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους», με ομιλητή τον Α' Γραμματέα της κουβανικής πρεσβείας στην Ελλάδα, Πάουλο Φερνάντες, σήμερα Τρίτη 3 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο «Φρούριο» της Λάρισας.
  • Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Πειραιά καλεί τα Εργατικά Σωματεία και τους εργαζόμενους του Πειραιά να πάρουν μέρος στην εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο λαό της Κούβας σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 80) με θέμα: «Ο αγώνας των λαών για την ειρήνη δυναμώνει την αλληλεγγύη των λαών ενάντια στην τρομοκρατία των ιμπεριαλιστών». Θα μιλήσουν ο Ντένις Γκουσμάν και εκπρόσωπος της Παμπειραϊκής Επιτροπής Ειρήνης.
Τις επόμενες μέρες
  • Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Κούβας διοργανώνει την επόμενη Δευτέρα 9 του Ιούνη, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πεδίον του Αρεως (άγαλμα Αθηνάς), η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας. Καλεί όλους τους οικοδόμους, όλους τους εργαζόμενους, να εκφράσουν την «αλληλεγγύη τους τώρα χωρίς όρους στην Κουβανέζικη Επανάσταση».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ