Κυριακή 11 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πέφτουν ταβάνια στα χειρουργεία!

Τμήμα της ψευδοοροφής μιας εκ των χειρουργικών αιθουσών του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λάρισας αποκολλήθηκε κι έπεσε παρασύροντας και τα σώματα φωτισμού. Ευτυχώς που η αποκόλληση έγινε στη διάρκεια της νύχτας, όταν δε λειτουργούσαν τα χειρουργεία κι έτσι δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα. Βεβαίως, η ζημιά που προκλήθηκε και η ανάγκη να ελεγχθούν οι ψευδοοροφές και στις άλλες χειρουργικές αίθουσες, οδήγησαν στην αναβολή, για μια τουλάχιστον μέρα, όλων των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων.

Δεν πρόκειται ν' αναφερθούμε τώρα στις άθλιες κτιριακές εγκαταστάσεις του ΓΝΛ - το κάναμε σε πολλά, σχετικά, δημοσιεύματα του «Ρ» - αλλά απλώς θα θυμίσουμε ότι, πριν λίγο καιρό και εν μέσω της απεργίας των γιατρών και των άλλων εργαζομένων του νοσοκομείου, ο Λαρισαίος υφυπουργός Υγείας, Εκτωρ Νασιώκας, είχε δεσμευτεί πως θα δοθούν κονδύλια και θα επισπευτούν οι διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών συντήρησης κι αναβάθμισης του κτιρίου.

Φαίνεται, όμως, ότι θα χρειαστεί να πέσουν ακόμα πολλοί... σοβάδες για να γίνει κάτι στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λάρισας...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ