Κυριακή 11 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ
Σειρά αντιπολεμικών εκδηλώσεων

Πολύμορφες εκδηλώσεις, ενάντια στον πόλεμο σε βάρος των λαών, πραγματοποιούνται ήδη στα Χανιά από την Επιτροπή Ειρήνης, στο πλαίσιο του 10ήμερου Ειρήνης που διοργανώνει κάθε χρόνο.

«Ο φιλειρηνικός λαός μας - τονίζεται στην ανακοίνωση - δεν πρέπει να σταματήσει να διεκδικεί το δικαίωμα της ειρηνικής συνύπαρξης με τους λαούς της περιοχής, την απεμπλοκή και τη μη συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο, το κλείσιμο της βάσης της Σούδας».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

-- Την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Μάη στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Αντιπολεμικό Διήμερο Κινηματογράφου στο θέατρο «Δημήτρη Βλησίδη».

-- Την Παρασκευή 16 Μάη, στις 8 το απόγευμα, ποιητική βραδιά με αντιπολεμικά ποιήματα από Χανιώτες ποιητές, στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.

-- Το Σάββατο 17 Μάη, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ομιλο ΚΥΔΩΝ, θα διεξαχθεί λαϊκός ποδηλατικός αγώνας για παιδιά από 8 έως 14 ετών.

-- Την Κυριακή 18 Μάη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - διαδήλωση στην πλατεία της Σούδας στις 10 το πρωί και πορεία μέσω Βλητέ στο Μαράθι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ