Παρασκευή 2 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι μικροπωλητές φταίνε..!

Στο στόχαστρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου μπήκαν οι υπαίθριοι και πλανόδιοι μικροπωλητές βιομηχανικών προϊόντων. Με επιστολή της προς τον υφυπουργό Οικονομίας Α. Φωτιάδη, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με δική της έρευνα, το ποσοστό χρήσης ταμειακών μηχανών από τους μικροπωλητές κυμαίνεται μεταξύ 3 - 20% σε όλη τη χώρα και καλεί το υπουργείο να επιβάλει το νόμο με συνεχείς ελέγχους.

Αυτό συμβαίνει την ίδια ώρα που η ΕΣΕΕ «κλείνει τα μάτια της» μπροστά στα σημαντικά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάσης φύσεως μικροί έμποροι, οι οποίοι αποτελούν και τη συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου. Προβλήματα που οφείλονται στην κυβερνητική πολιτική που χτυπά τους μικρούς ποικιλοτρόπως και ενισχύει τους μεγαλεμπόρους, τις «αλυσίδες» και τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες.

Η ΕΣΕΕ, όμως, αρνείται το προφανές, για λόγους που έχουν να κάνουν με τη σύνθεση της διοίκησής της και τα συμφέροντα που αυτή εξυπηρετεί, κάνοντας λόγο για «αφανισμό» εμπορικών κλάδων από τον αθέμιτο ανταγωνισμό των μικροπωλητών!!!.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ