Κυριακή 27 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Τοπικοαυτοδιοικητικά κριτήρια»...

Μας το μετέφερε αναγνώστης μας από τη Χαλκίδα και το σημειώνουμε, γιατί το γεγονός αποτελεί πράγματι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα «συγκοινωνούντων δοχείων» και κάθε λογής διεργασιών και συναλλαγών, στα πλαίσια, βέβαια, των ευρύτερων λογικών και πολιτικών του δικομματισμού και των συμπληρωμάτων του.

Στη Χαλκίδα υπάρχει η ΑΓΕΧ (Αθλητική Γυμναστική Εταιρεία Χαλκίδας), η οποία έχει βασικό «χορηγό» τη βιομηχανία «ΔΑΡΙΓΚ» του μεγαλοεπιχειρηματία-κτηματομεσίτη Κουταλίδη. Η ηγετική ομάδα της ΑΓΕΧ, λοιπόν, καλούσε τους φιλάθλους και τους ψηφοφόρους γενικότερα, να ψηφίσουν τους δημοτικούς συνδυασμούς του Δ. Αναγνωστάκη (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ) και του Χ. Μανιάτη (ΝΔ) στη Χαλκίδα, καθώς επίσης του Θ. Μπουραντά (ΠΑΣΟΚ) και του Μ. Σιδέρη («αντάρτης» ΝΔ) στο νομό.

Αν αναρωτιέστε τώρα, γιατί αυτούς και όχι τους όποιους δικομματικούς «αντιπάλους» τους, την απάντηση θα τη βρείτε στην «εφαρμογή τοπικοαυτοδιοικητικών κριτηρίων», με μια τακτική «μη ιδεολογικοποίησης και μη απομονωτισμού», που λέει και ο ΣΥΝ. Οπως και στο γεγονός των «ιδιαίτερων προτιμήσεων» των όποιων μεγάλων συμφερόντων...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ