Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο καλούν το λαό της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο άγαλμα του Βενιζέλου, το Συντονιστικό Σωματείων - ΕΔΥΕΘ, η Αντιπολεμική Επιτροπή - ΝΔΕ και η Δράση: Θεσσαλονίκη 2003. Σκοπός της αντιπολεμικής εκδήλωσης είναι να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τον προετοιμαζόμενο πόλεμο κατά του Ιράκ.

«Τα τύμπανα του πολέμου κατά των λαών της περιοχής χτυπούν», τονίζει το κάλεσμα των τριών φορέων. «Οχι στη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Οχι στον πόλεμο κατά του Ιράκ».

«Κανένας δεν μπορεί να αδιαφορεί, υπογραμμίζει το κάλεσμα για το συλλαλητήριο στις 27 Σεπτέμβρη, όταν τα σχέδια του βρώμικου πολέμου ενάντια στο Ιράκ και των λαών της περιοχής είναι έτοιμα. Οταν η γενοκτονία των Παλαιστινίων συνεχίζεται. Οταν η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε πολεμικό ορμητήριο των βαρβάρων του ΝΑΤΟ.

Ο φιλειρηνικός λαός της πόλης καλείται να κινητοποιηθεί για να σταματήσει ο πόλεμος ενάντια στο Ιράκ. Για να σταματήσει η γενοκτονία των Παλαιστινίων. Να φύγει το ΝΑΤΟ και οι βάσεις από τη χώρα μας. Να μην υπάρξει καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή, καμία διευκόλυνση. Για μια Θεσσαλονίκη της ειρήνης και όχι του πολέμου».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ