Παρασκευή 14 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Αγωνία! «Να... κλείσουν τα στόματα ζήτησε χτες το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης από τους κορυφαίους υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Αναφερόμενος στην πολιτική συγκυρία, ο κ. Σημίτης κάλεσε τα στελέχη να σταματήσουν να μιλούν πολύ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "δε χρειάζονται άλλοι σχολιασμοί της επικαιρότητας. Ολοι έχουμε αγωνία, αλλά πρέπει να προσέχουμε πώς την εκφράζουμε"». (Π. Λάμψιας - ΒΗΜΑ).

«Ηλιθιότητες»! «Νέες αναταράξεις σημειώθηκαν αιφνιδίως, χτες, στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής. Ολοι εστράφησαν εναντίον όλων! Ακόμη και ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης, ο οποίος αποφεύγει συνήθως να υψώνει τους τόνους, βγήκε από τα ρούχα του, όταν πληροφορήθηκε ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το υπουργείο Μεταφορών, που την εποπτεύει, κωλυσιεργούν στο θέμα κάποιων αεροδιαδρόμων και ξέσπασε με τη φράση "αυτά είναι ηλιθιότητες!"». (Από το βασικό θέμα του ΒΗΜΑΤΟΣ).

Απλώς «φήμες»! «Με αδιαφάνεια και εν μέσω δυσμενών χρηματιστηριακών συνθηκών, αίφνης χθες η κυβέρνηση ενεργοποίησε εξαγγελία της για τη διάθεση νέου πακέτου του ΟΤΕ 42 εκατ. μετοχών (8%) προσβλέποντας σε έσοδα ύψους 700-750 εκατ. ευρώ... Στην αγορά βοούν οι φήμες ότι η δρομολόγηση της διάθεσης του 8% του ΟΤΕ διασυνδέεται με ευρύτερα deals στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων και με νέες επιχειρηματικές συμφωνίες» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

«Λεπτομέρειες»: «Ευρύτερο θέμα αντισυνταγματικότητας του ασφαλιστικού νομοσχεδίου εγείρει το Ελεγκτικό Συνέδριο... Συγκεκριμένα, αμφισβητούνται οι διατάξεις για τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης και τον προσδιορισμό των ασφαλιστέων αποδοχών, ενώ αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό η διάταξη που ορίζει διαφορετικά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για τους άνδρες και τις γυναίκες» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ