Τρίτη 28 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες στη Θεσσαλία για την επιτυχία της αυριανής 24ωρης απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων που θα γίνουν στις πρωτεύουσες και των τεσσάρων νομών της περιοχής.

Στη Λάρισα, όπου το Εργατικό Κέντρο πήρε απόφαση συμμετοχής στην 24ωρη απεργία, οι προετοιμασίες για τη μαζική και δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων κορυφώνονται. Επίσης, καθημερινά πληθαίνουν οι αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία που παίρνουν πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Συγκεκριμένα αποφάσεις συμμετοχής πήραν: To Συνδικάτο Οικοδόμων, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού-Δέρματος, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων- Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Εργαζομένων στη Γαλακτοβιομηχανία «Ολυμπος», το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών, η Ενωση Εργατοτεχνιτών Μετάλλου, η Ενωση Λογιστών, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων, η Ενωση Μηχανοξυλουργών, τα Συνδικάτα Οικοδόμων Τυρνάβου και Αμπελώνα, το Σωματείο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές, το Σωματείο Εργαζομένων στα πλαστικά, το Σωματείο Καθαριστριών.

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση απευθύνουν με ανακοινώσεις τους και τα Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ και ΤΑΤ του νομού.

Η απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρισα, που συνδιοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 10 π.μ.

Οι προετοιμασίες εντείνονται και στην Καρδίτσα, όπου η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου πήρε, ομόφωνα, απόφαση συμμετοχής στην απεργία. Η συγκέντρωση στην Καρδίτσα, που συνδιοργανώνει το Εργατικό Κέντρο με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, θα γίνει στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στο Βόλο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει στις 9.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στα Τρίκαλα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ