Τρίτη 28 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επί ποδός για τη Ζώνη

Επί ποδός βρίσκονται οι εργατοτεχνίτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για να αντικρούσουν τα διαλυτικά κυβερνητικά σχέδια, τόσο σε βάρος της Ζώνης, που αποτελεί τη μοναδική παραγωγική δραστηριότητα που έχει απομείνει στον Πειραιά, όσο και των κοινωνικοασφαλιστικών τους δικαιωμάτων

Σήμερα στις 5.30 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα πορευτούν προς το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας όπου και θα γίνει συνάντηση μεταξύ συνδικαλιστών και υπουργού Γ. Ανωμερίτη, ο οποίος θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της Ζώνης και την προστασία των ανέργων.

Οπως έχουν αποφασίσει τα σωματεία της Ζώνης, αν οι κυβερνητικές αποφάσεις δεν κινούνται στη βάση των αιτημάτων τους, τότε το ΥΕΝ θα αποκλειστεί για δύο μέρες, Πέμπτη και Παρασκευή. Οι εργατοτεχνίτες αυτές τις δύο μέρες θα συγκεντρώνονται έξω από το υπουργείο στις 5 το απόγευμα και θα παραμένουν μέχρι αργά το βράδυ. «Είναι καιρός πια - επισημαίνεται στην ανακοίνωση των σωματείων - να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι τα ψέματα τελείωσαν και αυτόν τον κλάδο δεν μπορούν να τον κοροϊδεύουν. Εμπρός να τους αναγκάσουμε να μας σέβονται». Τα σωματεία καλούν ακόμα όλους τους εργατοτεχνίτες να δώσουν μαζικά το «παρών» τους στην αυριανή απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ