Τρίτη 14 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 11 π.μ. στη Λάρισα, σε συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Δήμος Κουμπούρης.

-- Στις 11.30 π.μ. ο Ρίζος Μαρούδας σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟΒ Φαρσάλων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Τρίκαλα ο Βασίλης Μπέλλος, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη.

Αύριο Τετάρτη

-- Η ΤΕ Μαγνησίας πραγματοποιεί εκδήλωση στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Βόλου, με θέμα «ΕΕ - Αντιπλημμυρική προστασία - Νερό, μύθοι και πραγματικότητα». Θα μιλήσουν οι Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και Βασίλης Μπέλλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

-- Στη 1 μ.μ. οι ΚΟΒ Καλλιτεχνών, Επισιτισμού και Φαρμάκου Λάρισας καλούν σε εκδήλωση στο cafe «Μικρός Κόσμος», με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά. Θα ακολουθήσει γλέντι.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μοσχάτου - Ταύρου στην πλατεία Μεταμορφώσεων στο Μοσχάτο με θέμα: «Ανάπλαση του Φαληρικού Ορμου. Εργα με γνώμονα τις ανάγκες των κατοίκων και του λαού ή νέες θυσίες για τα επιχειρηματικά συμφέροντα;». Θα μιλήσουν η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος Μοσχάτου - Ταύρου, και η Εύη Γεωργιάδου, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Αθήνας και η ΚΟΒ Απεξάρτησης καλούν σε σύσκεψη - εκδήλωση στο cafe του δημαρχείου Χαϊδαρίου με θέμα: «Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση. Οι τραγικές συνέπειες της στρατηγικής της ΕΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

Πέμπτη 16 Μάη

-- Στη 1.30 μ.μ. η ΤΟ ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα ΔΙΑΛ 1 του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά.

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Παλαμά Καρδίτσας θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, και η Πόπη Μπούτα.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Νεάπολης με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά.

-- Στις 8.30 μ.μ., κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσουν ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, και ο Τάσος Τόκας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ