Παρασκευή 26 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΑΡΙΑ ΓΑΒΑΛΑ
Με ψήφο στο ΚΚΕ να «πονέσουμε» το σύστημα που βασανίζει τον λαό

Σε σύσκεψη στη Λάρισα μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής

Η αγανάκτηση να πάει σε δρόμο που θα πονέσει το σύστημα και αυτός είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, να μη χαρίσουμε κανέναν, να βρούμε γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο στις γειτονιές μας, σημείωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Γαβαλά, Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ 3ου Διαμερίσματος Λάρισας, στη Νέα Σμύρνη, η οποία δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την πλημμύρα του Σεπτέμβρη.

Τόνισε ότι ο καθένας και η καθεμιά πρέπει στις 9 Ιούνη να κάνει ταμείο και να πληρώσει με ψήφο στο ΚΚΕ την κυβέρνηση και τα κόμματα που κυβέρνησαν και έχουν ευθύνη για τα βάσανα και τα προβλήματα του κόσμου. Με την ενίσχυση του ΚΚΕ θα ενισχυθεί κι άλλο ο δρόμος του συλλογικού αγώνα, που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς όφελος του λαού. Πρόσθεσε ότι περισσότερος κόσμος, με βάση τα όσα ζει, καταλαβαίνει τη σημασία να ενισχυθεί το ΚΚΕ. Γνωρίζει πως η ψήφος στο Κόμμα είναι ψήφος μάχης που κατατίθεται στον αγώνα και στέλνει μήνυμα στον λαό ότι αυτό που ζει δεν είναι μονόδρομος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγιναν, μεταξύ άλλων, αναφορές στο έγκλημα των Τεμπών, στους αγώνες των αγροτών και την ΚΑΠ, στον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν πλημμυροπαθείς. «Υπάρχει αγανάκτηση, να μιλήσουμε με όσους βρεθήκαμε δίπλα δίπλα στην πλημμύρα», σημείωσε μια γυναίκα που πήρε τον λόγο. «Να συζητήσουμε για τις ευρωεκλογές και τι ευρωβουλευτές πρέπει να βγουν», ανέφερε άλλη κάτοικος της Ν. Σμύρνης, ενώ έγινε ειδική αναφορά στη βοήθεια που πρόσφερε τις μέρες της πλημμύρας το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Αναφερόμενη στο έγκλημα των Τεμπών η Μαρία Γαβαλά υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί η ΕΕ να δικαιώσει τους γονείς των θυμάτων, όταν στρατηγική της είναι η "απελευθέρωση" και η ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου» και ενημέρωσε ότι το ΚΚΕ θα διοργανώσει στις 12 Μάη ειδική εκδήλωση για τα Τέμπη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ