Σάββατο 9 Μάρτη 2024 - Κυριακή 10 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ
Mαρία Φαραντούρη και Φωτεινή Βελεσιώτου σε απρόβλεπτα μουσικά μονοπάτια

Με δύο μεγάλες φωνές ανοίγουν οι εκδηλώσεις τιμής του ΚΚΕ στην Καισαριανή, για τα 80 χρόνια από την εκτέλεση των 200

Με μια μεγάλη συναυλία το ΚΚΕ «ανοίγει» τις εκδηλώσεις τιμής και γιορτασμού των 80 χρόνων από την εκτέλεση των 200 την 1η Μάη 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, τότε που οι 200 κομμουνιστές νικήσαν τον εαυτό τους κερδίζοντας το μεγάλο παιχνίδι για τον άνθρωπο.

Το Σάββατο 6 Απρίλη στο Γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, η Μαρία Φαραντούρη και η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδούν μαζί και μας «οδηγούν» σε απρόβλεπτα μουσικά κομμάτια...

Δύο εμβληματικές φωνές ανταμώνουν για πρώτη φορά και μας ταξιδεύουν σε όλα όσα αγαπούν. Εκτός από επιλεγμένα τραγούδια της δισκογραφίας τους, θα παρουσιάσουν το απάνθισμα του έντεχνου και του λαϊκού τραγουδιού, με συνοδοιπόρους εξαιρετικούς μουσικούς.

Για την εμβληματική Μαρία Φαραντούρη ό,τι και να πούμε είναι λίγο... Στα 16 της χρόνια την πρωτακούει ο Μίκης Θεοδωράκης και γίνεται η «φωνή» του. Ολα αυτά τα χρόνια έως και σήμερα δεν σταματά να δημιουργεί. Ευτύχησε να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Ελληνες συνθέτες, να πραγματοποιήσει ζηλευτές και αξιομνημόνευτες συνεργασίες, να τραγουδήσει λόγια μεγάλων ποιητών.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής, με την αυθεντική και δωρική ερμηνεία της συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά λαϊκά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, είτε δικά της αγαπημένα τραγούδια που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ