Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Στόλισαν δέντρο αλληλεγγύης στον λαό της παλαιστίνης

Το δέντρο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, με στολίδια και ζωγραφιές που έφτιαξαν τα παιδιά μαζί με τις δασκάλες τους στους παιδικούς σταθμούς, στολίστηκε στην πλατεία Φλέμινγκ, από εργαζόμενους, συνταξιούχους και παιδιά, μετά από κάλεσμα σωματείων και φορέων της Ηλιούπολης.

Παράλληλα, τα Σωματεία Εργαζομένων στον δήμο και Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης - Δάφνης - Υμηττού, οι Ενώσεις Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων και Γονέων Ηλιούπολης, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών «Μ. Παπαμαύρος» και Γυναικών Ηλιούπολης, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι «Αγγ. Σικελιανός» και «Πλατεία Τέχνης» διοργάνωσαν την Κυριακή 17 Δεκέμβρη εκδήλωση αφιερωμένη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, στο θέατρο του δημαρχείου, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του πολιτιστικού φορέα «Πλατεία Τέχνης» και συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου «Αγγ. Σικελιανός». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Γενικής Ενωσης Παλαιστινίων Εργατών και η σύζυγος του Παλαιστίνιου Πρέσβη.

Οπως τονίστηκε, χρειάζεται ακόμα περισσότερο να ακουστεί η φωνή μας ώστε η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και ο αγώνας ενάντια στην ελληνική εμπλοκή να δυναμώσουν. Αλλά και να απαιτηθεί το σταμάτημα της σφαγής στη Γάζα και το τέλος της παράνομης κατοχής και των εποικισμών, η ανάγκη για ανεξάρτητο, βιώσιμο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατ. Ιερουσαλήμ, καθώς επίσης και η επιστροφή των προσφύγων και η απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ