Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΚΟΒ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Σήμερα η συναυλία

Οι Κλαδικές ΚΟΒ του ΚΚΕ και οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ οργανώνουν συναυλία στήριξης στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ σήμερα στις 21.00 (προσέλευση από τις 20.00) στο «Skyland - LiveMusicVenue» (Φαρσάλων 24 - πρώην «Πασάγιο»).

Το μουσικό πρόγραμμα πλαισιώνουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες με πλήθος συμμετοχών σε μπάντες της πόλης, σε αρκετά project και παραγωγές, δίνοντας εορταστικό ρυθμό στη βραδιά. Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Τη συναυλία θα ανοίξει με hip - hop ήχους η «ManiFexx» (Ευαγγελία Μήνου) και θα ακολουθήσει ένα μελωδικό ταξίδι με εναλλακτική και ροκ μουσική από τους: Στέλιο Παπαδόντα («Ιδανικοί», «Nizerossa»), Φώτη Παπανικολάου («Αλγόρυθμοι»), Δημήτρη Φωτίου και Γιάννη Κατσανούλη («Thumbs Down»), Ηλία Νικολαΐδη («Minorfase», «War Pigs», «Sing Along»), Κώστα Τσαβαλιά («Hidden in the Basement», «Basement Brothers», «Sing Along») και τον τραγουδοποιό Γιώργο Γάλλο.

Η συναυλία θα κλείσει με τους «Cauliflower Jam», ένα funk rock σχήμα που αποτελείται από τους μουσικούς: Ιορδάνη Ακριτίδη στη φωνή, Χρήστο Λαδίκα στην κιθάρα, Αχιλλέα Παπαζήση στο μπάσο και Ηλία Νικολαΐδη στα τύμπανα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ