Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Τι έκαναν οι κουκουλοφόροι στην ταράτσα της πρεσβείας;

Ο κουκουλοφόρος κάτι δείχνει προς τους διαδηλωτές
Ο κουκουλοφόρος κάτι δείχνει προς τους διαδηλωτές
Αντρες με κουκούλες είχαν ακροβολιστεί στην ταράτσα της σιδερόφραχτης ισραηλινής πρεσβείας καθ' όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, όταν κατά χιλιάδες περνούσαν μπροστά από τον φραγμό των ΜΑΤ οι διαδηλωτές.

Μάλιστα οι κουκουλοφόροι της πρεσβείας φαίνεται ότι βιντεοσκοπούσαν τη διαδήλωση, ενώ σήκωναν και drone προφανώς για να πάρουν καλύτερα ...πλάνα.

Το κράτος - τρομοκράτης λοιπόν του Ισραήλ με τις πλάτες της κυβέρνησης φαίνεται ότι ...καινοτομεί στην τρομοκρατία και την καταστολή, και εκτός συνόρων.

Οπως και να έχει, τα ερωτήματα είναι σοβαρά: Για ποιον λόγο φορούσαν κουκούλες, αν απλά ήταν άντρες της προστασίας του κτιρίου; Τι ακριβώς έκαναν πάνω στην ταράτσα κρατώντας κινητά που βιντεοσκοπούσαν και πετώντας drone; Σε ποια δύναμη ανήκουν οι συγκεκριμένοι; Εφεραν κάποιο είδος οπλισμού;

Βέβαια, αν κρίνει κανείς από τον όγκο του συλλαλητηρίου, από το γεγονός ότι το κύμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης φουσκώνει και από το ότι η διαδήλωση ήταν ακόμα πιο μαζική από την προηγούμενη παρόλο που είχε χτυπηθεί από τα ΜΑΤ, μάλλον οι κουκουλοφόροι της πρεσβείας και άλλοι μηχανισμοί της πρέπει να ετοιμάζονται για «υπερωρίες». Οι μεγάλες κινητοποιήσεις προειδοποιούν ότι θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες, οπότε, ας οπλιστούν με κάμποση υπομονή εκεί στην πρεσβεία του Ισραήλ, και όπου αλλού το «φυσάνε και δεν κρυώνει» με την παλλαϊκή κατακραυγή για τη σφαγή στη Γάζα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ