Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Και οι μαθητές μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Τη στήριξή τους στη «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαϊδαρίου και στον Μιχάλη Σελέκο εκφράζουν από χτες μαθητές της Γ΄ Λυκείου στην πόλη διακινώντας ηλεκτρονικά αφισάκι, με το οποίο θέτουν τα διλήμματα που τους αφορούν ενόψει της κάλπης.

«Επιλέγουν Σελέκο:

Δήμαρχο σύμμαχο και φίλο των μαθητών. Αυτόν που ξέρει τα προβλήματά μας και συμφωνεί με τα αιτήματά μας! Δήμαρχο αγωνιστή που διεκδικεί λύσεις για τους νέους και την πόλη μας, για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, την καθαριότητα, τους ελεύθερους χώρους, το πράσινο, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, για αντιπλημμυρικά έργα! Δήμαρχο που δεν ανέχεται τον ρατσισμό, τον φασισμό! Δήμαρχο που άφησε την πόλη μας καλύτερη απ' ό,τι είναι σήμερα! Δήμαρχο καλόκαρδο, έτοιμο να μας ακούσει πάντα με χαμόγελο!

Απορρίπτουν Ντηνιακό:

Δεν ενδιαφέρεται για τα σχολεία μας και με κάθε ευκαιρία μας προσβάλλει... Δεν έκανε τίποτα ούτε για το Χαϊδάρι ούτε για τη νεολαία του... Βάζει τα κέρδη των λίγων πάνω από τις ανάγκες των πολλών... Θέλει να φέρει μια ανάσα από τα σπίτια μας σταθμό LNG και ηλεκτροπαραγωγής, που καταστρέφει το περιβάλλον και βάζει όλη την πόλη σε κίνδυνο... Πήρε απουσία κάθε φορά που τον χρειαστήκαμε. Απέναντί μας, σνομπ και δήθεν...

15 Οκτώβρη ψηφίζουν Μιχάλη Σελέκο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ