Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΝΙΚΑΙΑ - ΡΕΝΤΗΣ
Με αυταπάρνηση στη μάχη για να γίνει το άλμα την Κυριακή!

Στην πλατεία Κρήνης
Στην πλατεία Κρήνης
Με αυταπάρνηση και ακόμα μεγαλύτερη ένταση κάθε ώρα που περνάει, δίνεται η μάχη ώστε το βράδυ της Κυριακής και σε Νίκαια - Ρέντη να επικρατήσουν η ελπίδα και το χαμόγελο με την εκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του Παναγιώτη Κατηφέ.

Πλήθος κόσμου συμβάλλει για να φτάσει το κάλεσμα για τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απ' άκρη σ' άκρη της πόλης. Με εξορμήσεις και περιοδείες «οργώνονται» δρόμοι, χώροι δουλειάς, Υγείας και Εκπαίδευσης, ενώ το στίγμα δίνουν και οι συναντήσεις από γειτονιά σε γειτονιά. Παράλληλα, πλατιά διακινείται χέρι με χέρι, σπίτι το σπίτι το νέο ψηφοδέλτιο για τον β΄ γύρο, με πολλούς να προμηθεύονται αρκετά παραπάνω, για να δώσουν σε γνωστούς και φίλους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που το ζητάνε παρότι την πρώτη Κυριακή είχαν κάνει διαφορετική επιλογή.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας, το δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη επισκέφθηκε ο Π. Κατηφές χτες το πρωί. Συζητώντας με τους εργαζόμενους, σημείωσε ότι αυτή η ευκαιρία που δίνεται, δεν πρέπει να πάει χαμένη και να εκλεγεί αγωνιστική δημοτική αρχή στο πλάι του λαού. Επίσης, κάλεσε τον καθένα και την καθεμία, ανεξάρτητα τι ψήφισε στις 8 Οκτώβρη, «να προχωρήσουμε μαζί την επόμενη Κυριακή γι' αυτά που δικαιούται η πόλη, για να έρθουν στο επίκεντρο οι λαϊκές ανάγκες».

Επίσης, χτες το πρωί, κλιμάκιο με υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής την βουλευτή του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, άλλους εργαζόμενους. Στη συζήτηση για τα συνολικότερα αποτελέσματα που κατέγραψαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τονίστηκε ότι αποτελούν ένα θετικό βήμα αφού δείχνουν ότι σταθεροποιείται και ενισχύεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, η οποία συνθλίβει το δικαίωμα του λαού και σε σύγχρονες παροχές δημόσιας και δωρεάν Υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση στη Νίκαια, όπου μπορεί με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» να εκλεγεί δημοτική αρχή που θα είναι πραγματικά απέναντι από αυτή την πολιτική και όχι εκφραστής της.

Χτες το απόγευμα, ο Π. Κατηφές περιόδευσε στα μαγαζιά και τους δρόμους της Νεάπολης και κατέληξε στην πλατεία Κρήνης, όπου συνομίλησε με λαϊκούς ανθρώπους.

Ο λαός της Κοκκινιάς και του Ρέντη θα ανατρέψει τη σήψη της απερχόμενης δημοτικής αρχής

Στο μεταξύ, στη χτεσινή περιοδεία του Π. Κατηφέ στο δημαρχείο η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη κατήγγειλε ότι ενημερώθηκε από την απερχόμενη δημοτική αρχή πως υπάρχει «και δεύτερο πρακτικό εκλογικού τμήματος στο Ρέντη όπου έχουν αφαιρεθεί ψήφοι από τον συνδυασμό Τούντα και έχουν προστεθεί στον συνδυασμό Μαραγκάκη που έχει μπει στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών».

Στην καταγγελία της υπενθυμίζει ότι «αυτές τις μέρες συζήτηση γινόταν για ένα άλλο εκλογικό τμήμα στο Ρέντη που είχαν αφαιρεθεί ψήφοι από τον συνδυασμό Λιντζέρη και προστέθηκαν στον συνδυασμό Μαραγκάκη» και αναρωτιέται: «Αλήθεια, να περιμένουμε αύριο και νέο πρακτικό με "λάθος" αποτέλεσμα; Πόσες ψήφοι λείπουν στον συνδυασμό Μαραγκάκη, τον εκλεκτό της κυβέρνησης, για να πιάσει το 43%;».

«Τους λέμε ότι τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να πιάσουν», ξεκαθαρίζει και προσθέτει ότι «ο λαός της Κοκκινιάς και του Ρέντη θα ανατρέψει αυτήν τη σήψη της απερχόμενης δημοτικής αρχής και θα αναδείξει τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε δημοτική αρχή και δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατηφέ».

  • Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 π.μ. ο Π. Κατηφές θα επισκεφτεί τα συνεργεία εργαζομένων του δήμου, στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά στην οδό Ν. Φιλαδελφείας, στη 1.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» και στις 6 μ.μ. θα επισκεφτεί τα Ασπρα Χώματα.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Εγινε το βήμα - Να κάνουμε το άλμα μαζί!»(2023-10-10 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2023-10-09 00:00:00.0)
Θα πάρουν την απάντησή τους(2023-10-05 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ενόψει τοπικών εκλογών(2023-07-05 00:00:00.0)
Οι εκλογές να βγάλουν δήμαρχο αγωνιστή και όχι διαχειριστή της αντιλαϊκής επίθεσης(2019-01-22 00:00:00.0)
Με διαδικασίες - παρωδία προωθεί αυξήσεις στα δημοτικά τέλη(2015-11-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ