Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Με πείσμα και αποφασιστικότητα για να εκλεγεί αγωνιστική δημοτική αρχή

Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αύριο Πέμπτη 12 Οκτώβρη, στις 20.30, στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου

Σπίτι το σπίτι, γειτονιά τη γειτονιά, χωριό το χωριό, αλλά και με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και νεολαίας, δίνεται η μάχη για την εκλογή αγωνιστικής δημοτικής αρχής στον Τύρναβο, με δήμαρχο τον Στέλιο Τσικριτσή.

Ηδη πραγματοποιείται ένα μεγάλο άνοιγμα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, τους σχεδόν 120 υποψήφιους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο, προκειμένου να φτάσουν σε κάθε λαϊκό άνθρωπο που αγωνιά για τα δύσκολα που έρχονται, που αναζητά στήριγμα και αποκούμπι, και όχι έναν ακόμη αντίπαλο που θα υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική σε τοπικό επίπεδο.

Τη Δευτέρα το βράδυ, μέσα σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του Τυρνάβου η σύσκεψη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στην οποία συζητήθηκε και μπήκε το σχέδιο ώστε να πολλαπλασιαστούν οι άνθρωποι που θα στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον β' γύρο την ερχόμενη Κυριακή.

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση την Πέμπτη 12 Οκτώβρη, στις 20.30, στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Μιλώντας στη σύσκεψη ο Στέλιος Τσικριτσής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ηρθε η ώρα να χαράξουμε στον Τύρναβο, ακόμα πιο ξεκάθαρα, μια άλλη πορεία από αυτή που ζούμε καθημερινά. Μία πορεία με μια νέα αγωνιστική δημοτική αρχή, που θα υπερασπίζεται τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων, που θα κάνει τον λαό να χαμογελάσει, αφού στα καθημερινά βάσανα και αγωνίες του, στα δύσκολα που έρχονται, θα έχει ένα στήριγμα και όχι κάποιον που θα στέκεται απέναντί του.

Αυτήν τη νέα πορεία έδειξε ότι επιθυμεί και ο λαός του Τυρνάβου, που τιμώρησε με την ψήφο του τον απερχόμενο δήμαρχο, ο οποίος σε όλη του τη θητεία προώθησε και εξειδίκευσε την αντιλαϊκή πολιτική του κράτους.

Αυτή η νέα πορεία μπορεί να εξασφαλιστεί με τη δημοτική αρχή της "Λαϊκής Συσπείρωσης", με περισσότερους αγωνιστές δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής πολιτικής».

Μιλώντας για τον αντίπαλο συνδυασμό - «Η πόλη που θέλουμε» - που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Αμάρι Σάμερ - Αθανάσιο, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η εμπειρία που έχουμε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες και καθυστερήσεις. Το 2011 η τότε δημοτική αρχή, στην οποία μάλιστα συμμετείχε ενεργά ως αντιπρόεδρος τότε ο επικεφαλής σήμερα της παράταξης "Η πόλη που θέλουμε" και η πλειοψηφία των σημερινών του υποψηφίων, δεν δίστασαν να επιβάλουν ως αντιστάθμισμα στις μειώσεις της κρατικής χρηματοδότησης το χαράτσι του 80% επί της κατανάλωσης σε ένα αγαθό όπως το νερό, επιβαρύνοντας τους κατοίκους στον Αμπελώνα, στο Αργυρούπουλι και στον Βρυότοπο. Και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ασκήσουν διώξεις σε συνδημότες μας που δίκαια αντέδρασαν. Θυμηθείτε ακόμα ότι οι μαζικές διεκδικήσεις μας τότε και ο κοινός μας αγώνας είχε αποτελέσματα και τελικά αφαιρέθηκε το συγκεκριμένο τέλος».

Καταλήγοντας τόνισε ότι «είναι στο χέρι του λαού με την επιλογή του στην κάλπη της Κυριακής να μην επιτρέψει άλλη μια χαμένη θητεία για τον Τύρναβο. Να μην προσθέσει άλλον έναν αντίπαλο, άλλον έναν εχθρό στους τόσους που ήδη έχει. Να ψηφίσει "Λαϊκή Συσπείρωση" για να δυναμώσει η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και στο εχθρικό για τον λαό κράτος!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ