Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο μαχητικά

Τους 4.305 δημότες και δημότισσες που επέλεξαν στις κάλπες το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, ανεβάζοντας το ποσοστό της στο 20,27%, χαιρετίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών επιβεβαιώνει ότι συνεχίζεται σταθερά η ενίσχυση αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, που προτεραιότητά της βάζει τα κέρδη των λίγων και όχι τις ανάγκες των πολλών. Μέσα στον αρνητικό πολιτικό συσχετισμό που παραμένει, η σημαντική ενίσχυση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στον δήμο Αλεξάνδρειας και στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα της κάλπης.

Ευχαριστούμε τους υποψήφιους και τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αλεξάνδρειας, που με τον αγώνα και την προσωπική επαφή με τον λαό του δήμου μας αντιπάλεψαν την αποσιώπηση των θέσεων και των προτάσεών μας όλη την προεκλογική περίοδο από μεγάλη μερίδα των τοπικών ΜΜΕ.

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο μαχητικά, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, να θέτουμε στο επίκεντρο της διεκδίκησης τις ανάγκες και τα πραγματικά προβλήματα της λαϊκής οικογένειας και της νεολαίας μας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ