Τετάρτη 3 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

Στο ΟΑΚΑ

-- Σήμερα Τετάρτη στις 17.00 θα επισκεφτεί τα προπονητήρια Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ και θα συνομιλήσει με αθλητές και προπονητές. Τον Δ. Κουτσούμπα θα συνοδεύει ο Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Στα Γιάννενα

-- Αύριο Πέμπτη στις 20.00 ομιλία σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στα Γιάννενα, στο Αλσος. Θα χαιρετίσουν ο Βασίλης Παπαγεωργίου, καθηγητής και μουσικός, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΚΚΕ, ο Νίκος Εξαρχος, οικοδόμος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και επίσης υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων, και ο Κώστας Γιαννάκος, ανθυποπυραγός ε.α., πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του Κόμματος.

Στη Λάρισα

-- Την Παρασκευή 5 Μάη επίσκεψη στη Λάρισα, όπου:

  • Στις 12.00 θα επισκεφτεί το παζάρι της Αγιάς.
  • Στις 20.00 θα μιλήσει σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Τη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υποπτέραρχος (Μ) ε.α., υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.
  • Στις 22.00 θα παρευρεθεί στη συνεστίαση των Τομεακών Οργανώσεων Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, στο κτήμα Δριστέλλα (7ο χιλιόμετρο Λάρισας - Τυρνάβου).
Στο Αιγάλεω

-- Το Σάββατο 6 Μάη στις 19.30 θα μιλήσει σε εκδήλωση που πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Νοτιοδυτικής Αθήνας - Περιστερίου στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου.

Σε εκδήλωση για τη λαϊκή και σχολική στέγη

-- Την Κυριακή 7 Μάη στις 11.30 θα μιλήσει σε εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΚΟ Αττικής με θέμα «Λαϊκή στέγη, αντισεισμική προστασία, σχολικές υποδομές vs Κέρδη για funds - τράπεζες, εχθρικό κράτος των κορακιών».

Η εκδήλωση θα γίνει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (Αμφιθέατρο Δ2 «Μ. Εβερτ»).

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους:

  • Γιάννη Αναγνώστου, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αττικής, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.
  • Στέλλα Βαλαβάνη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.
  • Αντώνη Καββαδία, τραπεζοϋπάλληλο, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική.
  • Δημήτρη Κουτζή, πολιτικό μηχανικό και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
  • Δανάη Κυλάκου, πρόεδρο του Συλλόγου Οικοτρόφων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθήνας.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πολλές και σημαντικές παρουσίες(10/6/2023)
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ(6/5/2023)
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ(5/5/2023)
ΑΤΙΤΛΟ(5/5/2023)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2/5/2023)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(18/4/2019)

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ