Τετάρτη 3 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Εκπαιδευτικών Αττικής καλεί σε εκδήλωση στο Καλλιτεχνικό Καφενείο Ιλίου (Αγίου Φανουρίου 99) με θέμα «Το σχολείο που θέλουμε να ξεκινήσουν τα παιδιά μας». Θα μιλήσει η Αναστασία Μιχαήλ, υποψήφια βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ελευσίνας καλεί στην πλατεία Μικρασιατών. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Γκίνης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση στο Πάρκο Πίνδου (πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου), με θέμα «Voreia project: Από ποιους σχεδιάζεται και ποιους εξυπηρετεί; Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής, η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, και ο Μπάμπης Ζιώγας, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Ξηροκώστα» στην Παντάνασσα.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Γρεβενών, με θέμα «Τα κέρδη τους - οι ζωές μας, με δυνατό ΚΚΕ για την Υγεία που έχουμε ανάγκη», στο ξενοδοχείο «Αίγλη». Θα μιλήσουν η Ελενα Βλάχου, ειδικευόμενη παιδίατρος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, και ο Γιάννης Κλεισιάρης, υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών.

-- Στις 8.30 η ΚΟ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση στον Χρυσόστομο (καφενείο). Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Βαρδαρός, σκηνοθέτης, υποψήφιος βουλευτής Σάμου.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας και Πρόνοιας Νοτίων και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων, Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ καλούν στον κήπο του Φάρου Τυφλών (Αθήνας 17 και Δοϊράνης), σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι εργαζόμενοι στους χώρους πρόνοιας, στην ειδική αγωγή και αποκατάσταση, οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες και οι οικογένειες τους, έχουν πολλούς λόγους να συμπορευτούν με το ΚΚΕ». Θα μιλήσουν η Κατερίνα Βεζύρη, ψυχολόγος, μέλος του τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ του Κόμματος, και ο Χάρης Χουρδάκης, επικεφαλής της ΣΕΑΑΝ και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας. Παρεμβάσεις θα κάνουν η Λεμονιά Φακάρου, ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας, και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ