Τετάρτη 19 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ
Σε σύσκεψη καλεί φορείς των επαγγελματιών η ΟΒΣΑ

Κάλεσμα συντονισμού ενάντια στην απελευθέρωση του ωραρίου, στην ακρίβεια και τα χρέη που βασανίζουν τους επαγγελματίες απευθύνει σε Ενώσεις, Σωματεία και Ομοσπονδίες η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ). Στην κατεύθυνση αυτή οργανώνει κοινή σύσκεψη την Παρασκευή 21 Απρίλη, στις 6 μ.μ. (Καποδιστρίου 24).

«Η νέα επίθεση της κυβέρνησης στο δικαίωμα των επαγγελματιών για ξεκούραση και ανθρώπινους ρυθμούς ζωής, με την απαράδεκτη απελευθέρωση του ωραρίου μέχρι τις 6 το πρωί στα εμπορικά καταστήματα, είναι πρόκληση για κάθε επαγγελματία, ανεξαρτήτως κλάδου. Ιδιαίτερα όταν αυτή έρχεται σε μια περίοδο που η ακρίβεια δεν λέει να κοπάσει, τα χρέη στις τράπεζες μεγαλώνουν, οι πλειστηριασμοί είναι καθημερινό φαινόμενο, το κόστος της Ενέργειας και των καυσίμων συνεχίζει την ανιούσα», αναφέρει η ΟΒΣΑ.

«Δεν θα ζούμε ούτε θα δουλεύουμε όπως προστάζουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι και νομοθετούν οι κυβερνήσεις που τους στηρίζουν.Είναι απαίτηση να οργανώσουμε τη δυναμική απάντησή μας!», είναι το κάλεσμα που απευθύνει.

«Οι μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού μας με αφορμή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, με πολύ αυξημένη τη συμμετοχή και των επαγγελματιών, έδειξαν τον δρόμο, η φωνή μας ακούστηκε δυνατά, η αγωνιστική διεκδίκηση είναι η πιο ηχηρή απάντηση στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης», υπογραμμίζει η Ομοσπονδία και καλεί τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή της, αλλά και Ενώσεις, Σωματεία και Ομοσπονδίες επαγγελματιών που συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, να πάρουν μέρος στη σύσκεψη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ