Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε Λαμία και Λάρισα

Με πολιτική εκδήλωση στη Λαμία, σήμερα, Τετάρτη 30 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα των Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Ανατ. Στερεά και Εύβοια.

Ολες τις προηγούμενες μέρες, προετοιμάζοντας τη σημερινή πολιτική εκδήλωση και διαδίδοντας το Κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, οι Οργανώσεις του Κόμματος στη Φθιώτιδα απευθύνθηκαν πλατιά στους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής, καλώντας να γίνουν η αγανάκτηση και η οργή οργανωμένος αγώνας, πλάι στο ΚΚΕ.

Ιδιαίτερο κάλεσμα συμπόρευσης και παρουσίας στη σημερινή εκδήλωση η ΤΕ Φθιώτιδας απηύθυνε σε όλους όσοι βρέθηκαν μαζί με τους κομμουνιστές σε μια σειρά από μεγάλους αγώνες στην περιοχή όπως στη ΛΑΡΚΟ, στα μπλόκα των αγροτών, στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών, των πλημμυροπαθών και των φοιτητών.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα βρεθεί το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στη Λάρισα, όπου θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση που οργανώνουν οι τοπικές Οργανώσεις του Κόμματος, στις 7.30 μ.μ. στο κέντρο «Palladium Larissa».

Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι και μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή τον έναν χρόνο από την απώλειά του, με τίτλο: «Μες στα σύρματα κλεισμένοι, μα η καρδιά μας πάντα ορθή» Ο Μίκης Θεοδωράκης την περίοδο της επταετίας (1967-1974).

Το αφιέρωμα πλαισιώνουν εμβληματικές δημιουργίες του Μίκη από τους δίσκους: «18 Λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας», «Τα τραγούδια του αγώνα», «Τα τραγούδια του Αντρέα», «Serpico», «Στην Ανατολή».

Συμμετέχουν: Γιώργος Μαγαλιός, Σπύρος Μαγαλιός, Δέσποινα Μαύρου , Φώτης Παπανικολάου, Παναγιώτης Σδράλης, Δέσποινα Σωτηρούλη, Βαγγέλης Τσιμπανούδης. Σε ρόλο αφηγητή και ερμηνευτή ο ηθοποιός Βασίλης Καρμίρης. Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Σδράλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ