Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΝΕ
Σήμερα η ημερίδα για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό

Στις 6 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ημερίδα για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, με θέμα «Δεν υποτασσόμαστε στην "κανονικότητα" του συστήματος των πολέμων, του ξεριζωμού και της εκμετάλλευσης. Με το ΚΚΕ παλεύουμε για την ανατροπή του», πραγματοποιούν η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο Πάντειο, στην αίθουσα 209 (γυάλινο κτίριο).

Θα γίνουν οι εξής εισηγήσεις:

-- Πώς ΕΕ, κυβερνήσεις, κεφάλαιο «εργαλειοποιούν» τα ίδια τα θύματα των πολέμων τους; Η απάντηση των λαών και οι θέσεις του ΚΚΕ.Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι διαχρονικές ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων για τον «βίο αβίωτο» των ξεριζωμένων. Η πάλη του εργατικού - λαϊκού κινήματος και η δράση του ΚΚΕ.Κατερίνα Γεράκη, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τα Δικαιώματα των Μεταναστών και Προσφύγων.

-- Φοιτητές, ερευνητές, νέοι εργαζόμενοι: Με το μέρος των λαών, αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, ενάντια στον καπιταλισμό και τους πολέμους του.Λυδία Βενετοπούλου, φοιτήτρια Παντείου, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ