Τρίτη 29 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

- Στις 9.30 π.μ., ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια.

-- Στις 10 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της ΕΘΝΟΚΑΤ ΑΕ επί των οδών Σταδίου και Εδουάρδου Λω, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, για να συζητήσει με τα μέλη της Διοίκησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων και τους εργαζόμενους.

- Από τις 6.30 μ.μ., περιοδεία σε Δοκίμι και Καλύβια Αγρινίου, με επικεφαλής τον Γιάννη Καρναβιά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη

-- Η ΤΕ Σερρών διοργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (ΔΕΠΚΑ). Ομιλητής ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων διοργανώνει συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού δημαρχείου του Αγ. Κήρυκου. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών και η ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής καλούν σε εκδήλωση «Για την οργάνωση της πολιτικής παρέμβασης του ΚΚΕ και τη συμβολή μας στους αγώνες του λαού», στο Πολιτιστικό Καφενείο Ιλίου (Αγίου Φανουρίου 99, Ιλιον), στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ