Σάββατο 12 Μάρτη 2022 - Κυριακή 13 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Τρίτη 22 Μάρτη, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν
  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας
  • Πλούσια δράση και πλατύ άνοιγμα από τις Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα

Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν, διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Τρίτη 22 Μάρτη, στις 7 μ.μ. Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΚΟ Αττικής δίνει συνέχεια στην πλατιά μαζική δουλειά που αναπτύσσει αυτές τις μέρες με σύνθημα «Συναγερμός! Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου!».

Οι προσυγκεντρώσεις των Κομματικών Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής και των αντίστοιχων Οργανώσεων της ΚΝΕ, για το συλλαλητήριο έχουν προγραμματιστεί για τις 6 μ.μ., στα εξής σημεία:

Κάνιγγος: Βιομηχανία, Κατασκευές, Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες - Πληροφορική, Επισιτισμός - Τουρισμός, Εμπόριο - Υπηρεσίες, Χρηματοπιστωτικό, Υγεία - Πρόνοια, Δικηγόροι, ΕΒΕ, ΜΜΕ

Ομόνοια: Α' Αθήνας, Βορειοδυτική Αθήνα, Βόρεια, Νοτιοδυτική, Δυτικός, Βορειοδυτική Αττική, Πειραιάς, Μεσόγεια - Λαυρεωτική

Προπύλαια: ΑΕΙ - Ερευνα, Εκπαιδευτικοί, Νότια, Ανατολικά, Καλλιτέχνες, ΟΤΑ - Δημόσια Διοίκηση

Παράλληλα συνεχίζεται η δραστηριότητα όλων των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ, που πραγματοποιούν μια σειρά από συσκέψεις και εκδηλώσεις.

Στην Αττική

Το Σάββατο 12 Μάρτη

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Γ΄ - Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της (Σάμου 23, Καμίνια). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μάλαμας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Ωρωπού καλεί σε σύσκεψη στην αίθουσα εκδηλώσεων στις φυλακές Ωρωπού. Θα μιλήσει ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του ΤΓ Βόρειου Τομέα.

-- Στις 2 μ.μ., η ΚΟΒ Μουσικών καλεί στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Κώστας Σταυρόπουλος, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εικαστικών καλεί στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

Την Κυριακή 13 Μάρτη

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ και η ΟΒ Πετρούπολης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κ. Βάρναλη 33). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου στο θεατράκι του δήμου Χολαργού - Παπάγου. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., οι ΚΟ Καλλιθέας στο κινηματοθέατρο «Καλυψώ» (Γρ. Λαμπράκη 9). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 12 μ., οι ΚΟ 6ης Δημοτικής Κοινότητας Α' Αθήνας στην πλατεία Αμερικής με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Μοσχάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο (Σολωμού 30). Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Μπραχαμίου στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (δημαρχείο Αγ. Δημητρίου). Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος». Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Δάφνης - Υμηττού στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Υμηττού. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Καματερού στο Α' ΚΑΠΗ Καματερού (Βασ. Γεωργίου και Θεσσαλονίκης). Θα μιλήσει ο Βασίλης Παπαβασιλείου, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

Την Τετάρτη 16 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 2ος όρ., πλ. Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 12 Μάρτη

-- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη εργαζομένων στο Μέταλλο θα μιλήσει ο Γ. Ραπτάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κουφαλίων, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Διαβατών, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Σταύρος Τριλυράκης, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 13 Μάρτη

-- Στις 11 π.μ., στο καφενείο «Κατσίμπουρας», στην περιοχή Μηλαύλακου Κατερίνης, θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, Αντώνης Παπαδόπουλος.

-- Στις 11 π.μ., στο καφέ «Αγέρι» στον Καταχά Πιερίας θα μιλήσει ο Στέργιος Κλιγκόπουλος, μέλος του ΤΓ Πιερίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 14 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Πυθαγόρας» στην περιοχή Θρακιώτικα Κατερίνης, θα μιλήσει ο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Την Τετάρτη 16 Μάρτη

Στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» (δημαρχείο Αμπελοκήπων), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλία

Το Σάββατο 12 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Γ. Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Θόλος) η ΤΕ Μαγνησίας πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά. Παρέμβαση θα κάνει ο Νίκος Κανέλλος, τέως πρέσβης.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων και μέλος του Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στις «Μουσικές Διαδρομές», με ομιλητή τον Αγη Τριγάζη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Η ΚΟΒ Μηχανικών Λάρισας οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η "πράσινη μετάβαση" στο φόντο των εξελίξεων στην Ουκρανία», στις 6.30 μ.μ., στο κτίριο του ΤΕΕ, με ομιλητή τον Αλέξη Ζορμπά, μέλος του Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 13 Μάρτη

-- Σε εκδήλωση της ΤΕ Τρικάλων, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Θεσσαλίας.

-- Στις 7 μ.μ. στις φοιτητικές εστίες, σε εκδήλωση της ΤΟ ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ θα μιλήσει ο Πάνος Κοδέλλας, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Στην Αχαΐα

Το Σάββατο 12 Μάρτη στις 11.30 π.μ. θα γίνει σύσκεψη στο καφενείο «Μίκης» στην Πάτρα, με ομιλητή τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας, Γραμματέα της ΤΕ Αχαΐας.

Την Κυριακή 13 Μάρτη, στις 11 π.μ., θα γίνει σύσκεψη στην πλατεία Ταραμπούρα στην Πάτρα, με ομιλητή στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Τρίτη 15 Μάρτη στις 6 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη των Εργατικών Κλαδικών Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (πλατεία Γεωργίου), με ομιλητή τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Το Σάββατο 12 Μάρτη

-- Η ΤΟ Καβάλας της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Ν. Μάρτη» στη νομαρχία. Θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης της ΚΝΕ και η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση στις 6 μ.μ. στο κτίριο Κοινωνικής Πολιτικής, στα προκάτ. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Ξάνθης της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Α1, στα προκάτ. Θα μιλήσει η Αρτεμις Ανδρονικίδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΚΟΒ Καρπενησίου του ΚΚΕ οργανώνει αντιπολεμική εκδήλωση στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

-- Η ΚΟΒ Λευκίμμης του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στις 6 μ.μ., στο Γυμνάσιο.

Την Κυριακή 13 Μάρτη

-- Η ΤΟ Δράμας της ΚΝΕ και η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση στις 11 π.μ. στο δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ ΕΒΕ Χανίων οργανώνει σύσκεψη στα καινούρια γραφεία του Κόμματος στον Κουμπέ, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Μπάμπη Λουτσέτη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 15 Μάρτη η ΚΟΒ Υγείας Χανίων οργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του Κόμματος, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Φώτη Ρηγανάκο, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων του ΚΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ(2024-03-02 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2022-10-22 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα(2017-05-04 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα(2017-05-02 00:00:00.0)
Παρουσιάσεις των Θέσεων της ΚΕ(2017-03-23 00:00:00.0)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ(2017-03-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ