Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 6 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πειραιά, μαζί με τον Αλέκο Κοτέα, μέλος του Τομεακού Γραφείου Πειραιά του Κόμματος και δημοτικό σύμβουλο, θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν με τους εργαζόμενους στα καροτσάκια και στις 7 π.μ. στο γκαράζ του δήμου Πειραιά.

-- Στις 9 π.μ. ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής του Κόμματος, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στα Σεπόλια για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ. ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το 10o Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας για να συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς.

-- Στις 11 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «MSC - Mediterranean Shipping», και στις 11.30 π.μ. την εταιρεία «MSC - Service Center», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Alpha Bank της Τομεακής Οργάνωσης Χρηματοπιστωτικού του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση με θέμα την ακρίβεια και τις θέσεις του ΚΚΕ, στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ (Αθήνα, Τροίας 36, σταθμός ΗΣΑΠ «Βικτώρια»).

-- Στις 7.30 μ.μ. σε σύσκεψη της ΚΟΒ Γιάννουλης στο ΚΑΠΗ θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 9 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το 2ο Γυμνάσιο Παιανίας και στις 10 π.μ. το 1ο Γυμνάσιο Παιανίας, για να συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ανατολικών Συνοικιών Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ... Για τη ζωή, τη δουλειά, τη μόρφωση που έχουμε ανάγκη!», στα γραφεία της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών Αττικής, στον Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πανάς, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εκπαιδευτικών Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ηρακλείου πραγματοποιούν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιμένα Χερσονήσου με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ