Πέμπτη 30 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», «1922: Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 8 μ.μ. στο Φρούριο, στην πλατεία αγάλματος Νίκης. Την παρουσίαση θα κάνει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Κρήτης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», στα Χανιά, στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟ Χανίων (λεωφόρος Καραμανλή 8). Την παρουσίαση θα κάνει ο Βασίλης Κούδας, διευθυντής ΕΣΥ Ψυχιατρικής ΠΑΓΝΗ, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Μπραχαμίου καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για την πράσινη ανάπτυξη. Η περίπτωση της οριοθέτησης του ρέματος της Πικροδάφνης», στο cafe «Yassou» στην πλατεία Αγ. Βασιλείου στο Μπραχάμι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κορφιάτης, μέλος της ΤΕ Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Βιβλίου της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής (Ακαδημίας), μπροστά από το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Την παρουσίαση θα κάνει η Βίκυ Κιτάνη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικη βραδιά με τα τραγούδια που αντήχησαν στις γειτονιές της προσφυγιάς, με τους Μαριλίζα Λούντζη, Περικλή Μαλακατέ, Κώστα Βλαχούτσο.

-- Μεγάλο παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων και Λαυρεωτικής στις 9 μ.μ., με τον Νίκο Φάκαρο και τους «Musicaroi». Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου στο Κορωπί.

-- Εκδήλωση αφιερωμένη στα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ πραγματοποιούν η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στις 8.30 μ.μ. στο πάρκο πίσω από το Διοικητήριο Βοιωτίας. Θα γίνει ομιλία από τον Αλέκο Καρκανά, μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, και θα ακολουθήσουν αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι και λαϊκό γλέντι. Στον χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Πόλεμος, ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, επισιτιστική κρίση. Υπάρχει διέξοδος από τη βαρβαρότητα;» πραγματοποιεί η ΚΟΒ Ελάτειας στις 9 μ.μ., στην πλατεία της Τιθορέας (Βελίτσα). Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα ακολουθήσει πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική από το σχήμα «Μαντάρα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ