Τρίτη 11 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ
Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Πολλοί εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και των σωματείων και πρόσφεραν αίμα. Με δεδομένα τα ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα κενά και τις ελλείψεις του συστήματος Υγείας, τις αυξημένες ανάγκες για αίμα, το ΠΑΜΕ έχει θέσει στόχο την αύξηση του αριθμού των εθελοντών αιμοδοτών, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται σε ανάγκες που υπάρχουν.

Σήμερα στη Λάρισα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει σήμερα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λάρισας, στην κεντρική πλατεία, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Στο κάλεσμά του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η θλιβερή εικόνα του συστήματος Υγείας, οι αυξημένες ανάγκες για αίμα, κάνουν αναγκαία τη μαζική συμμετοχή μας στην εθελοντική αιμοδοσία. Καλούμε τα σωματεία να κάνουν δική τους υπόθεση την αυξημένη συμμετοχή στη νέα αιμοδοσία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ