Τρίτη 11 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκλογοαπολογιστικές Γενικές Συνελεύσεις σωματείων

Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου την Κυριακή 16 Μάη, στις 10 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο).

«Συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογοαπολογιστική Γενική μας Συνέλευση. Δεν χαρίζουμε το Συνδικάτο μας, τις ζωντανές διαδικασίες μας σε κανέναν. Οργανώνουμε τον αγώνα μας για να μην περάσει η νέα επίθεση που δεχόμαστε», αναφέρει στο κάλεσμά του.

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής καλεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση αύριο Τετάρτη στις 6.30 μ.μ., στο Πάρκο Τεσσάρων Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του γερμανικού προξενείου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως ορίζεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας, την Κυριακή 23 Μάη στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Νάουσας. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ, αντιπροσώπων και Ελεγκτικής Επιτροπής. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από Δευτέρα 24 Μάη έως Παρασκευή 28 Μάη, καθημερινά 9 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ