Σάββατο 12 Δεκέμβρη 2020 - Κυριακή 13 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ»
Πάνω από 21.000 φύλλα η μέση κυκλοφορία τον Νοέμβρη

Ανοδικά κινείται η μέση διακίνηση σε σχέση με τον Οκτώβρη

Στα 21.693 φύλλα κατά μέσο όρο διαμορφώθηκε η κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» για τον μήνα Νοέμβρη, ένας αριθμός ενθαρρυντικός για τις προσπάθειες των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αφού είναι αυξημένος σχεδόν κατά 1.000 φύλλα σε σχέση με τον Οκτώβρη (20.740 φύλλα).

Σημειωτέον, πρόκειται για τον συνολικό αριθμό φύλλων, δηλαδή το άθροισμα αυτών που διακινούνται από τις Οργανώσεις, από τη συνδρομητική διακίνηση και από την κυκλοφορία της εφημερίδας μας στα περίπτερα.

Πιο συγκεκριμένα, για την Αττική ο μέσος όρος είναι στα 11.315 φύλλα (από 10.214 τον Οκτώβρη), ενώ για την επαρχία στα 10.378 φύλλα (από 10.526 τον Οκτώβρη). Σε ό,τι αφορά τη μέση διακίνηση για κάθε Σαββατοκύριακο: Στις 7-8/11 ήταν 19.456, στις 14-15/11 ήταν 22.255, στις 21-22/11 ήταν 24.593 και στις 28-29/11 ήταν 20.466. Σύμφωνα με τα στοιχεία, λοιπόν, η καλύτερη διακίνηση του μήνα ήταν στις 21 - 22 Νοέμβρη, δηλαδή παραμονές της πανεργατικής απεργίας και μετά τις αγωνιστικές παρεμβάσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τις κινητοποιήσεις δηλαδή που έσπασαν στην πράξη τις κυβερνητικές απαγορεύσεις, με τον «Ριζοσπάστη» να αποδεικνύεται πολύτιμο όπλο στην αντιπαράθεση με τη συκοφαντική εκστρατεία της κυβέρνησης και της αστικής τάξης.

Με τους περιοριστικούς όρους του lockdown να συνεχίζονται, τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση να αποδεικνύεται καθημερινά εγκληματική, αλλά και την επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα να κλιμακώνεται, όπως αποδεικνύει και ο προϋπολογισμός για το 2021, η καθημερινή προμήθεια και μελέτη του «Ριζοσπάστη» είναι αναντικατάστατη. Αποτελεί απαράβατο όρο, ειδικά στις σημερινές συνθήκες, για την πιο αποτελεσματική οργάνωση της λαϊκής πάλης, για την αντιπαράθεση με επιχειρήματα στο δηλητήριο που χύνουν οι απολογητές της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, για να πάρει ο λαός τα πάνω του.

Και, όπως φαίνεται, αυτή η προσπάθεια των Οργανώσεων, η πιο συγκροτημένη διακίνηση «άνθρωπο - άνθρωπο» της εφημερίδας, μπορεί να αποδώσει ακόμα και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες των περιορισμών, που αντικειμενικά η δράση μας προσαρμόζεται.

Η δυνατότητα της συνδρομής, που έχει διαμορφώσει η εφημερίδα μας για μια σειρά από περιοχές, μπορεί να καλύψει αυτήν την ανάγκη, ώστε να φτάνει καθημερινά σε χιλιάδες σπίτια η φωνή των «από κάτω», να διαδίδονται οι θέσεις του ΚΚΕ, να σπάει το σιωπητήριο που νομίζει ότι θα επιβάλει η κυβέρνηση, να γίνεται γνωστή η δραστηριότητα σωματείων και μαζικών φορέων για την υγεία και τα δικαιώματά μας.

Υπενθυμίζεται ότι το συνδρομητικό δίκτυο της εφημερίδας μας έχει αναπτυχθεί στις εξής περιοχές: Αττική (πλην νήσων Αργοσαρωνικού), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Ηράκλειο Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες, για προσφορές, αγορά πακέτου συνδρομής κ.λπ., στην ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής», sep.gr, και στα τηλέφωνα 2103320807 και 2103320815.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ