Σάββατο 28 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 29 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ
Αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, της νεολαίας, των μικρών επαγγελματιών

Eurokinissi

Το κείμενο υπογράφει και η Κωνσταντίνα Κούνεβα, πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε δήλωσή της σημειώνει:

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η Ελλάδα, δηλώνω αλληλεγγύη και αμέριστη συμπαράσταση στο εργατικό και λαϊκό κίνημα που αντιμάχεται με γενναιότητα την απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Υπογράφω το κείμενο που συνέταξε το ΚΚΕ και που συγκεντρώνει τα δίκαια αιτήματα και τις εύλογες διεκδικήσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των μικρών επαγγελματιών, των βιοπαλαιστών και των συνταξιούχων της δεύτερής μου πατρίδας.

Η σκέψη και αλληλεγγύη μου απευθύνονται επίσης στους πρόσφυγες και μετανάστες, στις γυναίκες και τα παιδιά, στους ανθρώπους με αναπηρία, που είναι ακόμα πιο ευάλωτοι στη σημερινή πρωτόγνωρη κατάσταση.

Τέλος, έγνοια μου είναι και ο λαός της πατρίδας μου της Βουλγαρίας και εφιστώ την προσοχή του κινήματος στην Ελλάδα να στρέψει το βλέμμα του κι εκεί και να σμίξει τη φωνή του με όσους παλεύουν για δίκαια αιτήματα και για την καταπάτηση της διαφθοράς στους μηχανισμούς του κράτους και της κυβέρνησής του.

Η διεθνής αλληλεγγύη των κινημάτων και η δύναμη των κοινών δράσεων θα σταματήσουν τον Αρμαγεδδώνα που απειλεί την ανθρωπότητα.

K. Kuneva»


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ