Τρίτη 14 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυκλοφόρησε το 88ο τεύχος του περιοδικού «Δρόμοι της Ειρήνης»

Κυκλοφόρησε το 88ο τεύχος των «Δρόμων της Ειρήνης» και η γραμματεία της ΕΕΔΥΕ καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης, τους αγωνιστές και αγωνίστριες σε όλη την Ελλάδα, να κάνουν πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους, στους τόπους δουλειάς, στις σχολές και τα σχολεία, στους ανέργους, στους συνταξιούχους, σε όλο τον λαό για τη διακίνησή του.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Δυναμώνουμε την πάλη μας ενάντια στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που έχει για "θεό" το κυνήγι του κέρδους. Γεννά τους πολέμους και την προσφυγιά και την ίδια στιγμή, για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, δημιουργεί τις τραγικές ελλείψεις στον κλάδο της Υγείας και της πολιτικής προστασίας. Θυσιάζει τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων στους χώρους δουλειάς λόγω της έλλειψης των αναγκαίων μέτρων προστασίας, πετάει το μπαλάκι στην "ατομική ευθύνη" του λαού, που καθημερινά - με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων - ζει από πρώτο χέρι την εκμετάλλευση, τη φτώχεια.

Διαδώστε τους ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ για να συνεχίσει ακόμα πιο αποτελεσματικά η ανοδική πορεία κυκλοφορίας που σημειώνει το περιοδικό της ΕΕΔΥΕ τα τελευταία χρόνια, για να δυναμώσει η φωνή του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος!»


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ