Σάββατο 20 Ιούνη 2020 - Κυριακή 21 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ΚΝΕ
Σάββατο 20 Ιούνη

Στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36), στις 20.30, εκδήλωση με θέμα «Capitalism means I can't breathe. Ο,τι χρώμα κι αν είσαι, αυτός ο κόσμος είναι δικός σου». Ομιλητής: Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μικρή συναυλία αμερικάνικων εργατικών τραγουδιών.

Η ΟΒ Μαθητών Καματερού Αττικής της ΚΝΕ οργανώνει συζήτηση για τον Αθλητισμό, στις 19.30, στο πάρκο Ειρήνης (Ατταλος).

Η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει περιοδείες στο πλαίσιο της καμπάνιας για τους νέους εργαζόμενους σε: Επισιτιστικά καταστήματα σε Ζωγράφου και Ιλίσια, στις 11.00, με τον Ηλία Δεκούλο, στέλεχος της ΚΝΕ, και επισιτιστικά καταστήματα στον πεζόδρομο Περιστερίου, στις 17.00.

Η ΤΟ Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει σύσκεψη για τις εξελίξεις στον κλάδο των Κατασκευών, στις 19.00, στο Αίθριο του Πολυτεχνείου. Ομιλητής: Μάριος Καρεκλάς, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η ΤΟ ΝΟΠΕ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα «Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις στο φόντο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και η πρόταση του ΚΚΕ», στις 19.00, στο Στέκι Πολιτισμού (Βελισσαρίου 5). Ομιλήτρια: Αννα - Μαρία Ηλιού, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Στον Εύοσμο, περιοδεία σε επισιτιστικά καταστήματα στην πλατεία Ευόσμου - Τρίτση, στις 18.00, με την Μαρία Αντωνακάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς, στις 19.00, εκδηλώσεις Μαθητικών Οργανώσεων με: Τραγούδια, διαγωνισμό τριπόντων, σκετς με τίτλο «The school: "The alternative show"», παιχνίδι και συζήτηση για το σχολείο.

Στη Βέροια, στην πλατεία Ελιάς, στις 19.00, εκδηλώσεις Μαθητικών Οργανώσεων με: Τραγούδια, σκετς με τίτλο «The school: "The alternative show"» και συζήτηση για το σχολείο.

Στο Κιλκίς, στην Πλατεία Κήπου, στις 19.00, εκδηλώσεις Μαθητικών Οργανώσεων με παιχνίδι και συζήτηση για το σχολείο και escape room με θέμα «Βρες το φάρμακο για να ανατρέψεις τον ιό! Capitalism is the virus!».

Στην Καβάλα, στις 15.00, περιοδεία σε καφετέριες και εστιατόρια στο κέντρο, με τον Αλέξη Παυλίδη, μέλος του ΤΣ Καβάλας της ΚΝΕ.

Στην Ξάνθη, στις 11.00, περιοδεία σε καφετέριες, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο, με την Ματίνα Σταθοπούλου, μέλος του ΣΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.

Στο Ρέθυμνο, γίνεται τουρνουά beach volley, στην παραλία του Ρεθύμνου, στις 19.00.

Στα Χανιά, γίνεται beach party, στην παραλία Νέας Χώρας, στις 16.00.

Κυριακή 21 Ιούνη

Η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει στις 11.00, στο πλαίσιο της καμπάνιας για τους νέους εργαζόμενους, περιοδεία στα επισιτιστικά καταστήματα στο Αιγάλεω.

Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητείας - Κατάρτισης Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Καμία "ανάσα" στο σύστημα που γεννάει κρίσεις, πολέμους, ρατσισμό! Αντεπίθεση για την ανατροπή του!», στις 19.30, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια). Θα μιλήσει η Σωτηρία Αγγελινιάδη, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΤΟ Μαθητείας - Κατάρτισης.

Επίσης στο Στέκι, στις 21.00, θα προβληθεί ταινία - ντοκιμαντέρ για το οξυμένο φαινόμενο του φυλετικού ρατσισμού στις ΗΠΑ.

Η ΟΒ Παπάγου - Χολαργού της ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3x3, στις 19.00, στο γήπεδο μπάσκετ Περικλέους και Κλειούς, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών. (Δηλώσεις συμμετοχής στις 18.30, στον ίδιο χώρο).

Οι ΟΒ Κερατσινίου - Δραπετσώνας διοργανώνουν ιστορικό περίπατο, στις 18.30, από την Ηλεκτρική. Ομιλητής: Ανδρέας Τσιγκάρης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο, οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ οργανώνουν συζήτηση με θέμα «Παλεύουμε για την απελευθέρωση της γυναίκας από κάθε κοινωνική ανισότητα τον 21ο αιώνα», στο Στέκι της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας, στις 19.30.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ