Τετάρτη 22 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Γονέας καταγγέλλει ότι βρέθηκε κατσαρίδα σε σχολικό γεύμα

Ερωτήματα και ανησυχία προκάλεσε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ένα απίστευτο συμβάν που καταγγέλλεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανω Λιοσίων: Σύμφωνα με γονέα που το παιδί του πηγαίνει στο σχολείο, μέσα στο συσκευασμένο ψωμί που δόθηκε στο παιδί την Παρασκευή 17 Γενάρη, στο πλαίσιο των σχολικών γευμάτων, υπήρχε μία κατσαρίδα!

Μάλιστα, σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο, καθώς τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει καταγγελθεί από γονείς παρόμοιο περιστατικό.

Από την πλευρά της διοίκησης του σχολείου εξηγείται σε σχετικά με το θέμα δημοσιεύματα, ότι για τα γεύματα που δίνονται στους μαθητές υπάρχουν καθημερινά τρεις αρμόδιοι του σχολείου, οι οποίοι για ασφάλεια δοκιμάζουν πάντα τρία από αυτά. Για το συγκεκριμένο περιστατικό η διεύθυνση ενημέρωσε το τμήμα σχολικών γευμάτων.

Σε καταγγελία του, επίσης, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου απαιτεί από τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας, καθώς και από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τον έλεγχο των επιχειρήσεων που τροφοδοτούν τα σχολεία με γεύματα. Για το θέμα έστειλε επίσης επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Φυλής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ