Σάββατο 18 Γενάρη 2020 - Κυριακή 19 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 19 Γενάρη, στη 1 μ.μ., σε συνεστίαση της ΤΕ Εύβοιας, στο Γήπεδο Χαλκά - Αναστασιάδη, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Επίσης,

Το Σάββατο 18 Γενάρη:

-- Η ΚΟ Μαλεβιζίου Κρήτης καλεί στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου, με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης.

-- Οι ΚΟ Πρόνοιας Αττικής και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ καλούν σε γλέντι, στις 8 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής διοργανώνει live βραδιά με τους «Υπεραστικούς», στις 9.30 μ.μ., στην Αγ. Φιλοθέης 5β (πίσω από τη Μητρόπολη), στην Αθήνα.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αποκόρωνα Χανίων καλούν σε εκδήλωση - συνεστίαση στο Δημοτικό Σχολείο στη Ραμνή, με ομιλητή τον Νικήτα Μελισσάκη, μέλος της ΤΕ Χανίων. Θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟΒ Κηπούπολης - Ανθούπολης Περιστερίου Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι για την κοπή της πίτας τους, στις 8.30 μ.μ., στο Χώρο Εκδηλώσεων «ΑΝΟΙΞΗ» (πλησίον Πυροσβεστικής).

-- Η ΚΟ Μεσαράς Ηρακλείου Κρήτης καλεί σε γλέντι στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «ΟΑΣΗ» (Καπαριανά Μοιρών, επαρχιακή οδός Ηρακλείου - Μοιρών) με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του Κόμματος.

Την Κυριακή 19 Γενάρη:

-- Η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου καλεί σε γλέντι για την κοπή της πίτας της, στις 6.30 μ.μ., στο Γήπεδο Μετς (Μ. Μουσούρου 70).

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Νύμφες» (7ο χλμ. Λαμίας - Δομοκού - διασταύρωση Δίβρης).

-- Η ΚΟ Καλλιτεχνών Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., στον «Καφενέ του Καγιαμπή» με ομιλητή τον Μάριο Ταβερνάρη, στέλεχος του Κόμματος.

-- Η ΚΟ Ανατολικών Συνοικιών Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της Αλικαρνασσού.

-- Στις 8 μ.μ., στη Ν. Χώρα Χανίων (ταβέρνα «Φραγκιός»), οι Οργανώσεις Τουρισμού - Επισιτισμού Χανίων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν ομιλία με θέμα: «O ρόλος των κομμουνιστών στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Η μάχη για Κοινωνική Ασφάλιση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν και ΣΣΕ στο ύψος των αναγκών μας».

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Κατερίνης «Εκάβη», η ΤΕ Πιερίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το Προσφυγικό και Μεταναστευτικό». Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 20 Γενάρη, οι ΚΟ Ν. Ιωνίας Αττικής καλούν στην κοπή της πίτας τους, στις 7 μ.μ., στο Παναιτώλιο.

Την Παρασκευή 24 Γενάρη, η ΚΟΒ Βιβλίου Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση - αφιέρωμα στην περίοδο της γέννησης του καπιταλισμού στην Ευρώπη (15ος - 17ος αιώνας), στις 7.30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3). Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση της έκδοσης «Η Ευρώπη στο προσκήνιο» του Ιστβαν Μάρκους (εκδ. «Σύγχρονη Εποχή»), από τον Γιώργο Φλεμετάκη, στέλεχος του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με έργα για κλασική κιθάρα από την Λίλα Παναγουλοπούλου.

Συζητήσεις για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή
  • Το Σάββατο 18/1, στις 6 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, καλούν οι ΚΟΒ Εικαστικών, Λογοτεχνών, Οπτικοακουστικού, με ομιλήτρια την Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.
  • Την Κυριακή 19/1, στις 12.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, καλούν οι ΚΟΒ Μουσικών και Τεχνικών σε Θέαμα - Ακρόαμα, με ομιλητή τον Βασίλη Παρασκευόπουλο, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.
  • Την Κυριακή 26/1, στις 12 μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, καλεί η ΚΟΒ Ηθοποιών, με ομιλήτρια την Βιβή Σιώρα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Επίσης, η ΤΟ Λευκάδας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις γεωπολιτικές εξελίξεις, τη Δευτέρα 20 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας. Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ