Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Καθημερινές κινητοποιήσεις στη «Χαλυβουργική»

Από τον χτεσινό συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού
Από τον χτεσινό συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού
Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του εργοστασίου, προχώρησαν χτες το πρωί οι εργαζόμενοι της «Χαλυβουργικής», καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες. Διεκδικούν την καταβολή της μισθοδοσίας τους και την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη, με στάση εργασίας από τις 11 π.μ. και συγκέντρωση στην πύλη, και αύριο Παρασκευή, με στάση εργασίας από τις 9 π.μ. και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.

Η ΔΑΣ «Χαλυβουργικής» χαιρετίζει τη χτεσινή μαζική κινητοποίηση και καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους. «Η διοίκηση της "Χαλυβουργικής" μαζί με το σύνολο των μετόχων της εταιρείας, εκμεταλλευόμενοι πλήρως το σύνολο της αντεργατικής νομοθεσίας, έχουν επιλέξει συνειδητά να μας κρατάνε ομήρους και να μας έχουν αφήσει απλήρωτους σχεδόν 3 μήνες», σημειώνει σε ανακοίνωσή της. Καλεί τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν να τους αξιοποιούν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας - από τη μια ο Κ. Αγγελόπουλος και από την άλλη οι γιοι του - στη μεταξύ τους διαμάχη, αλλά να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ