Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, με θέμα «Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, και ώρα 18.30, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στο χώρο της ΔΕΘ.

Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμα οι εξής παρεμβάσεις:

-- «Οι θέσεις του ΚΚΕ ενάντια στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και στο άγριο χαράτσωμα των λαϊκών νοικοκυριών», από τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Πάλη ενάντια στους αντιδραστικούς περιορισμούς στη συνδικαλιστική δράση και στο απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων», από τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- «Δημόσια δωρεάν Υγεία - δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας», από την Ελένη Μπακιρλή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Τουρισμός: Κοινωνικό δικαίωμα για τους πολλούς ή πανάκριβο εμπόρευμα για λίγους, με σκλάβους τους εργαζόμενους;», από την Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Ανάπτυξη και υποδομές για το λαό ή για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;», από τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Ενάμισης χρόνος από τη μεγάλη διακοπή νερού της ΕΥΑΘ. Εξελίξεις και ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα», από τον Βασίλη Μπαλτίκα, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της Ομάδας Οικονομίας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Κυβερνητική πολιτική στην Παιδεία: Σε ευθεία αντίθεση με τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προσδοκίες», από τον Γιάννη Δελή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

  • Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ