Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ερώτηση στους υπουργούς Αμυνας και Υγείας

Ερώτηση προς τους υπουργούς Αμυνας και Υγείας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα, Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης, σχετικά με την ανανέωση της σύμβασης του υπουργείου Αμυνας με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου.

Η Ερώτηση έχει ως εξής: «Με ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου γνωστοποιεί στους Σχηματισμούς της Δωδεκανήσου ότι από 01/09/2019 παύει την προμήθεια φαρμάκων στους υπηρετούντες στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, λόγω λήξης της σχετικής σύμβασης και τη μη ανανέωσή της μέχρι σήμερα.

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα Δωδεκάνησα, ανατρέποντας την προβλεπόμενη, μέχρι λήξης της σύμβασης, ισχύουσα διαδικασία προμήθειας φαρμάκων.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ υπουργοί τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση υπογραφή σύμβασης για την απρόσκοπτη χορήγηση φαρμάκων στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στα Δωδεκάνησα ή όπου αλλού υφίσταται παρόμοιο πρόβλημα;».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ