Πέμπτη 13 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπόθεση των εργαζομένων η ισχυροποίηση του ΚΚΕ

Περιοδεία στο μετρό Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Σάκης Βαρδαλής

Να κάνουν τώρα δική τους υπόθεση την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, κάλεσε τους εργαζόμενους στο σταθμό Βενιζέλου, του Μετρό Θεσσαλονίκης, ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί.

Οπως είπε, το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι αν την επόμενη μέρα θα δυναμώσει η δύναμη που μάχεται για τα δικαιώματά τους, μέσα και έξω από τη Βουλή και ανοίγει το δρόμο της ριζικής ανατροπής.

Κάλεσε τους εργαζόμενους, να βγάλουν συμπεράσματα από την πείρα τους, να μην παγιδευτούν στα ψεύτικα διλήμματα, στους εκβιασμούς, στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα που δίνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ.

«Εχουν σχέδιο το οποίο είναι προαποφασισμένο. Η αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχιστεί και θα συνοδευτεί από νέα μέτρα.

Το κρίσιμο ζήτημα είναι αν η ίδια η εργατική τάξη θα πάρει την απόφαση να βάλει φρένο σε αυτήν την πολιτική. Αν δεν οργανωθούν και δεν παλέψουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για να βελτιώσουν τους όρους εργασίας τους, τους μισθούς, αύριο τις συντάξεις, σωτηρία δεν υπάρχει. Τους σωτήρες τους πάτησε το τρένο.

Ενα ισχυρό ΚΚΕ, σημαίνει ότι η όποια αυξημένη δύναμή του θα αξιοποιηθεί και μέσα και έξω από τη Βουλή, για να στηρίξει τη δική σας πάλη. Οσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο ισχυρή αντίσταση θα βάζουμε μέσα στη Βουλή, αλλά κυρίως τόσο μεγαλύτερη βοήθεια θα μπορούμε να δώσουμε στην οργάνωση και την πάλη του λαού. Στα χέρια σας βρίσκεται η δύναμη, στα χέρια των εργαζομένων που παράγουν όλο τον πλούτο και τον παίρνουν άλλοι.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ