Πέμπτη 13 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ Γαλατσίου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί στις 6 π.μ. το αμαξοστάσιο του δήμου Ιλίου, στις 12 μ. το εργοτάξιο της πρώην Αγροτικής Τράπεζας (Πανεπιστημίου & Κριεζώτου), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους, και στις 5 μ.μ. το ΙΕΚ Αγ. Αναργύρων.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Tasty», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά, θα επισκεφτεί τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας, στο πατάρι του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Εποχή» στην Αθήνα.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την εταιρεία «Καούσσης», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στην Κρήτη, στις 12 μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα «Κάλεσμα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και παρουσίαση της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας στην Κρήτη».

-- Η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., στην κοίτη του Πηνειού (στο ύψος της πεζογέφυρας πίσω από το Κηποθέατρο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Εργοτάξιο Καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς και στις 12 μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα.

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην πλατεία Χαριλάου.

-- Στις 8 μ.μ., σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο «Πλάζα», θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Κόμματος για το νομό Δωδεκανήσου.

Αύριο Παρασκευή, στις 9.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει μουσική βραδιά στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο Βόλου - μπροστά από τον πρώην Θεόφιλο). Θα μιλήσουν ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Ριζόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Θα ακολουθήσει λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στην Εύβοια

Στην Εύβοια θα περιοδεύσει σήμερα Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιούνη ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα Πέμπτη, στο Αλιβέρι: Το πρωί στη Δασική Υπηρεσία, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Κέντρο Υγείας. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Γαβαλά. Την Παρασκευή 14/6, στην Κύμη: Το πρωί περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Νοσοκομείο. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Ταβέρνα «Κήποι» στους Κήπους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ