Πέμπτη 13 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εμπόδια από την εργοδοσία μεγάλου ξενοδοχείου σε περιοδεία του ΚΚΕ

Καταγγελία από την ΚΟΒ Ξενοδοχείων Συντάγματος Αττικής του ΚΚΕ

«Η εργοδοσία του ξενοδοχείου "NJV Athens Plaza" για ακόμα μια φορά αρνήθηκε την είσοδο σε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στο χώρο του προσωπικού του ξενοδοχείου για προγραμματισμένη κομματική περιοδεία». Την παραπάνω καταγγελία έκανε με ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Ξενοδοχείων Συντάγματος Αττικής του ΚΚΕ, με αφορμή την ακύρωση προγραμματισμένης για χτες περιοδείας με επικεφαλής την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλους της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Είναι η πολλοστή φορά που αρνούνται την είσοδο σε στελέχη του ΚΚΕ, και μάλιστα αυτή τη φορά με εκλεγμένη βουλευτή του Κόμματος, να πραγματοποιήσουν περιοδεία και να μιλήσουν με τους εργαζόμενους την ώρα του διαλείμματος, με πρόσχημα το φόρτο εργασίας και με το σαθρό επιχείρημα ότι δεν θέλουν την παρουσία κομμάτων στο ξενοδοχείο.

Η δραστηριότητα αυτή των μελών και στελεχών του ΚΚΕ είναι γνωστή και χαίρει μαζικής αποδοχής από τους εργαζόμενους σε δεκάδες ξενοδοχεία σε όλη την Αττική αλλά και σε εκατοντάδες χώρους δουλειάς σε όλη την Ελλάδα.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που συναντά τους εργαζόμενους στο χώρο δουλειάς, συζητά μαζί τους τα προβλήματά τους, στέκεται στο πλευρό της εργατικής τάξης, οργανώνει την πάλη. Είναι το μόνο κόμμα που δεν "παρελαύνει" στα πολυτελή σαλόνια τους και δεν "συντρώγει" στα χλιδάτα εστιατόριά τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο εργοδότης φοβάται την επαφή των εργαζομένων με το ΚΚΕ.

Τους ενημερώνουμε πως η παρέμβαση, η παρουσία και η δράση του ΚΚΕ και των κομμουνιστών σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, χώρους εκπαίδευσης, έχει κατακτηθεί με κόπο από πλήθος εργατών που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας φιμώσει ή να μας εμποδίσει».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το αστυνομικό ...δαιμόνιο στην Πετρούπολη(12/3/2021)
Καθημερινές περιοδείες και συγκεντρώσεις(17/2/2018)
Συνελεύσεις και περιοδείες για την προετοιμασία της απεργίας(30/6/2017)
Σε δεκάδες χώρους δουλειάς(20/12/2016)
Φοβούνται το λόγο του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους(8/8/2009)
Κρίση στον τουρισμό με θύματα τους εργαζόμενους(22/7/2003)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org