Τετάρτη 12 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Σύσκεψη στη Χαλκίδα

Σε αγωνιστικό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των ΟΒ της ΚΝΕ στο πρώην ΤΕΙ Στερεάς στη Χαλκίδα, μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τη νεολαία και το λαό να συνεχίσουν το αγωνιστικό βήμα με το ΚΚΕ στην κάλπη των επικείμενων εθνικών εκλογών, να δυναμώσουν τη μοναδική δύναμη αντιπολίτευσης απέναντι στα κόμματα και τις κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, να ενισχύσουν το ΚΚΕ, τη δύναμη των εργαζομένων και της νεολαίας, στον αγώνα για να μπουν εμπόδια στα χειρότερα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της νεολαίας.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι η νέα γενιά πρέπει να προσπεράσει με την πείρα από την ίδια τη ζωή της όλους όσοι έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο τσάκισμα των δικαιωμάτων της νεολαίας, όλους όσοι έχουν συμβάλει να ζει η νεολαία όλο και χειρότερα, υποθηκεύοντας τη ζωή και το μέλλον της. Κάλεσε τους σπουδαστές να πάνε στην κάλπη με κριτήριο τις ανάγκες, τα όνειρά τους, το πόσο δυνατός θα βγει ο λαός και η νεολαία την επόμενη μέρα.

Εξήγησε ότι η νεολαία μπορεί να κάνει το αποφασιστικό βήμα, έχοντας «ήσυχη» τη συνείδησή της, κάνοντας τη μοναδική κερδισμένη επιλογή και ψηφίζοντας το ΚΚΕ. «Είμαστε μία δύναμη που δρούμε σαν ένας άνθρωπος για την ενίσχυση του ΚΚΕ, για να γίνουν περισσότεροι οι σπουδαστές που θα στηρίξουν το ΚΚΕ στις 7 Ιούλη», τόνισε ο Θ. Μπίμπας.

Μετά την πλούσια συζήτηση ακολούθησε γλέντι.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org