Τετάρτη 12 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Τώρα χρειαζόμαστε δυνατό ΚΚΕ!

Κάλεσμα της ΚΝΕ προς τη νεολαία μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη

Στο κάλεσμα της ΚΝΕ προς τη νέα γενιά μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη, που μοιράζεται σε εξορμήσεις σε σχολές, χώρους δουλειάς, γειτονιές, στέκια νεολαίας, τονίζει:

«Τώρα χρειαζόμαστε μια μαχητική δύναμη!

Στις βουλευτικές εκλογές, στις 7 Ιούλη, ψηφίζουμε ΚΚΕ! Ελεύθερα και ανυπότακτα!

Γιατί:

  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ΝΑΙ στη σύγκρουση με το σύστημα της εκμετάλλευσης και της αδικίας, με τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν πολιτική που είναι συνώνυμη της φτώχειας, των μνημονίων, της εργασιακής ζούγκλας, του πανάκριβου σχολείου - εξεταστικού κέντρου, δηλαδή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ΝΑΙ στον αγώνα για τα όνειρά μας στη μόρφωση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη ζωή, για να μπει πραγματικό τείχος στον φασισμό και ρατσισμό, για μεγαλύτερη απομόνωση της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ΝΑΙ στην αλήθεια και την εντιμότητα, κόντρα στα ψέματα, την κοροϊδία και τον "ρεαλισμό" της υποταγής, κόντρα στα κυβερνητικά αλισβερίσια και την μπόχα που αναδύει το σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ΝΑΙ στην αλληλεγγύη που αποτυπώνεται στο σύνθημα "Ολοι για έναν κι ένας για όλους"! Για την ειρήνη και φιλία των λαών, ενάντια στους πολέμους για τα κέρδη των λίγων!
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ΝΑΙ στην ελευθερία της ζωής με δικαιώματα.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ΝΑΙ στην πρόοδο! Για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση και διεκδίκηση, η ελπίδα, η προοπτική της πραγματικής ανατροπής!
Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ανυπακοής!

Είναι αυτό που ταιριάζει στη νέα γενιά!

Τα κόμματα του συστήματος μας καλούν να συμβιβαστούμε με τη μιζέρια, να υποταχθούμε. Απαντάμε:

"Ο,τι και να είναι τ' άστρα, εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω..."

Περνάμε στην αντεπίθεση!

Σ' αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο δυνατός θα είναι ο λαός!

Πόσο ισχυρή θα είναι η δύναμη που είναι σταθερά δίπλα σου, μπροστά στα δύσκολα, που δεν σε πρόδωσε ποτέ, που φοβίζει το σύστημα!

Πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ!

Γι' αυτό, το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι αν την επόμενη μέρα των εκλογών, με μια επιθετική κυβέρνηση που θα εκλεγεί, θα δυναμώσει εκείνη η δύναμη που μάχεται για τα δικαιώματά μας, μέσα κι έξω απ' τη Βουλή.

Η "ελπίδα" δεν ήρθε ποτέ... Περίμενες σε λάθος σταθμό! Επόμενη στάση: ΚΚΕ!

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ήρθε να επιβεβαιώσει εμφατικά το γεγονός ότι με την αντιλαϊκή πολιτική της όλα αυτά τα χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν... "ξεμπέρδεψε με το παλιό", αλλά το "ξέπλυνε" και το "ανέστησε"!

Ταυτίστηκε με τα μνημόνια, τα αντιλαϊκά μέτρα, τις περικοπές, με τον "διαβολικά καλό" Τραμπ και την Μέρκελ, με ακροδεξιούς συγκυβερνήτες και χαριεντίσματα με φασίστες, με αλαζονικές και αυταρχικές πρακτικές, δίνοντας το δικαίωμα σε αντιδραστικές δυνάμεις να συκοφαντούν αξίες και ιδανικά που γεννήθηκαν από γνήσιους και ανιδιοτελείς αγωνιστές. Επέτρεψε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ να εμφανίζονται δικαιωμένοι για το προηγούμενο αντιλαϊκό τους έργο!

Δεν επιλέγουμε «μία απ' τα ίδια»!

Το ξελάσπωμα της πολιτικής των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους δίνει τώρα τη δυνατότητα να γίνουν ακόμα πιο επιθετικοί. Νιώθουν πλέον απελευθερωμένοι να προωθήσουν ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα, πατώντας πάνω στο οπλοστάσιο που από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούν: Τα 3 μνημόνια, τους μηχανισμούς εποπτείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τη "θηλιά" δεσμεύσεων μέχρι το 2060, τη βαθύτερη εμπλοκή στους δολοφονικούς σχεδιασμούς ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ, συνολικά τις απαιτήσεις των καπιταλιστών. Εχει αποδειχτεί, άλλωστε, ότι κάθε επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί παρά να είναι χειρότερη από την προηγούμενη, αφού "χτίζει" πάνω στο αντιλαϊκό πλαίσιο που ήδη υπάρχει και το ενισχύει...

Δεν χαραμίζουμε την ψήφο μας σε κόμματα "μιας χρήσης", που εμφανίζονται στα "ξαφνικά", ίσα - ίσα για να συμπληρώσουν τις διάφορες συγκυβερνήσεις στο βάρβαρο έργο τους και μετά επιστρέφουν από εκεί που ήρθαν. Τέτοιο είναι το κόμμα του Βαρουφάκη, που ήδη έχει ομολογήσει ότι θα συνεργαζόταν τόσο με τη ΝΔ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ! Πλέον έχουμε πείρα... Είναι κόμματα βαθιά συστημικά, γι' αυτό και δεν είναι τυχαία η υπερπροβολή τους από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών.

Να πετάξουμε τη ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή στα σκουπίδια της Ιστορίας!

Η υποχώρηση της Χρυσής Αυγής και σε ψήφους και σε ποσοστά πρέπει να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, ώστε να πετάξουμε έξω από τη Βουλή το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα, δίνοντας ταυτόχρονα αποφασιστικό χτύπημα στα διάφορα σχέδια ανασυγκρότησης του ακροδεξιού χώρου. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να απομονωθούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και οι παραφυάδες τους από κάθε σχολείο, σχολή και γειτονιά!

Αλλάζουμε την εικόνα!

Δεν αφήνουμε όσους στηρίζουν το δρόμο που μας έφερε έως εδώ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ), τους φασίστες, τους ρατσιστές και ακροδεξιούς να μιλάνε εξ ονόματος της νεολαίας. Αυτοί ψήφισαν! Εσύ;

Ηρθε η ώρα να πάρουν απάντηση από τη νεολαία με ψήφο στο ΚΚΕ, τη μόνη ψήφο που δίνει δύναμη στον αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει!

ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε δυνατό ΚΚΕ!».


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org