Σάββατο 1 Ιούνη 2019 - Κυριακή 2 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΥΣ

Ο λαός της Καισαριανής μίλησε! Η μεγάλη συγκέντρωση της Παρασκευής επιστέγασε το ελπιδοφόρο κλίμα που καθημερινά συναντούν οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις συζητήσεις με τον κόσμο, στις εξορμήσεις και τις περιοδείες. Με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη συνεχίζουν και αξιοποιούν και το τελευταίο λεπτό, για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά, σε περισσότερους Καισαριανιώτες, με την πρόταση της ελπίδας και του αγώνα. Για μια νέα νίκη την Κυριακή, αναδεικνύοντας ξανά δήμαρχο τον αγωνιστή, κομμουνιστή Ηλία Σταμέλο.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον οποίο οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι που είχαν γεμίσει την πλατεία υποδέχτηκαν με ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα.

Παρευρέθηκαν ακόμα ο λαϊκός συνθέτης Βαγγέλης Κορακάκης, ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Βαρδαρός, ο ηθοποιός Βασίλης Κολοβός, ο αντιναύαρχος ε.α. Γιώργος Ροΐδης και ο υποναύαρχος ε.α. Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη, η οποία ανάμεσα σε άλλα σημείωσε ότι «την Κυριακή με την ψήφο μας πρέπει να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας. Να γίνουμε οι ίδιοι συνεχιστές της Ιστορίας αυτής της πόλης. Να κάνουμε τον Δήμο Καισαριανής ξανά μπροστάρη στον αγώνα μας απέναντι στις επιθετικές για μας επιδιώξεις κυβέρνησης, όποιος κι αν βγει από αυτούς, Περιφέρειας και ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ