Τετάρτη 24 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ
Εμετικές ανακοινώσεις χρυσαυγίτικης «λογικής»

Ούτε η απεργία της Πρωτομαγιάς, με ό,τι αυτή σηματοδοτεί για την πάλη της εργατικής τάξης, δεν γλίτωσε από τον βούρκο της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος - Κιουτσούκης - Βασιλόπουλος - Καραγεωργόπουλος).

Με τα υλικά που εξέδωσε για να... τιμήσει υποτίθεται την εργατική Πρωτομαγιά, η γνωστή τετράδα της ηγεσίας της ΓΣΕΕ επιτίθεται στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα με λεξιλόγιο και «επιχειρήματα» δανεισμένα από τη φρασεολογία της φασιστικής Χρυσής Αυγής.

Αυτοί που έφεραν μέσα στα συνδικάτα την εργοδοσία και επιχείρησαν να την επιβάλουν με φουσκωτούς, μπράβους και αστυνομία, δεν περιορίζονται να αναμασήσουν τα περί «βίας και τραμπουκισμών» από τις δυνάμεις που αντιπαλεύουν αυτόν τον εκφυλισμό, αλλά με θράσος κάνουν λόγο για «κομματικούς - μισθοφορικούς στρατούς, που καμία σχέση δεν έχουν με την εργατική τάξη και τα συνδικάτα!».

Αυτοί που με τα χρήματα των εργαζομένων γυρνάνε από 5άστερο σε 5άστερο ξενοδοχείο σε όλα τα τουριστικά θέρετρα, για να προχωρήσουν τις αθλιότητές τους μακριά από τους εργαζόμενους, αυτοί που ροκάνισαν εκατομμύρια ευρώ μέσα από τα κάθε είδους «προγράμματα» και «ινστιτούτα», φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να... αλλάζουν τα ΑΦΜ Εργατικών Κέντρων για να γλιτώσουν τον έλεγχο των όσων έκαναν, χαρακτηρίζουν προκλητικά «πολυδάπανες εκστρατείες, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων ή και άλλων» τις σημαντικές μάχες που έδωσαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι και συνδικαλιστές στην Καλαμάτα και τη Ρόδο, στηριγμένοι στην αλληλεγγύη της εργατικής τάξης, για να μην περάσουν η νοθεία και η ωμή εργοδοτική παρέμβαση!

Αυτοί που δίνουν τα ρέστα τους για να υπονομεύονται οι αγώνες και να προωθείται απρόσκοπτα η αντεργατική πολιτική από τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, αυτοί που τόλμησαν να μην κηρύξουν απεργία ακόμα και όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περνούσε την απεργοκτόνα διάταξη Αχτσιόγλου, με αντίστοιχο θράσος ισχυρίζονται ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα προσφέρει... «άψογες υπηρεσίες στην κυβέρνηση»!

Αυτοί που αφού δεν βρήκαν στήριξη σε ούτε έναν χώρο δουλειάς, αλλά την αναζήτησαν με επιστολές στα κόμματα των μνημονίων και με αιτήματα για αστυνομική καταστολή, τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, επιβεβαιώνοντας ότι η κατρακύλα τους δεν έχει πάτο, αναπαράγουν ξεδιάντροπα ακόμα και τις γνωστές φασιστικές αξιώσεις, απαιτώντας... «έξω τα κόμματα και οι κομματικοί στρατοί από τα συνδικάτα». Υπενθυμίζουν και με αυτόν τον τρόπο την απευθείας σύνδεσή τους με τις πιο μαύρες σελίδες των προγόνων τους στον εργατοπατερισμό, τότε που μαζί με το αστικό κράτος πρωτοστατούσαν στην αντεργατική επίθεση με σύνθημα «ΓΣΕΕ και συνδικάτα χωρίς κομμουνιστές», στις διώξεις εναντίον κάθε αγωνιστή συνδικαλιστή!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξετσίπωτη η ΓΣΕΕ(2012-02-11 00:00:00.0)
Η «λευκή» τρομοκρατία(2008-06-29 00:00:00.0)
Εντονες αντιδράσεις των ταξικών συνδικάτων(2004-02-06 00:00:00.0)
...δε μιλάνε για σχοινί(2000-10-12 00:00:00.0)
Για την ταξική ενότητα της εργατικής τάξης(2000-05-05 00:00:00.0)
Ας ψάξουν αλλού για συναλλαγές(1997-11-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ